Toyota Prius Plug-in 2017-2020

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
1.8I4121Diesel5M12 x 1.55x10040 - 50
Motor Type: 1.8Værdi
MotorI4
Hestekræfter121
BrændstofDiesel
Antal bolte5
Bolt størrelseM12 x 1.5
Krydsmål5x100
ET mål mellem40 - 50
Toyota Prius Plug-in 2017-2020

Hvilket krydsmål på dit køretøj?

Krydsmålet angiver, afstanden mellem fra bolt til bolten på fælgen i dit dæk. På de fleste dæk er der 4-5 bolte, og det er altså vigtigt, det samme antal huller i hjulet, så stålfælgen kan påsættes rigtigt. På Toyota Prius Plug-in et krydsmål på 5x100. Her angiver 5-tallet, antallet af bolte hjulet har, imens 100 angiver hvor mange mm. der er mellem to bolte overfor hinanden.

For at få din bil til at være så perfekt og optimalt som det er muligt, er det derfor essentielt at, du studere hjuldataene til punkt og prikke, således at du kan få monteret de helt korrekte hjul på din bil.

Således finder du de rigtige alufælge

Hastighedsgodkendelsen indikerer, hvor stærkt bilen må fremføres med de monteret fælge. Det er dermed vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, som er beskrevet på gummiet, ikke bliver lavere end den maksimale hastighed automobilen kan fremføres med. Din Toyota Prius Plug-in bør altså ikke køre hurtigere end dækket kan tåle.Afhængigt af, motor størrelsen dit køretøj har, er der afvigelser på, hvor hurtigt den må køre og dermed også den hastighedsgodkendelse dine dæk burde være udstyret med.

Der er mange forskellige info på fælge, man bør tag med i beregninger, hvis overvejer nye hjul til sin bil. Med en din Toyota Prius Plug-in er det vigtigt at du undersøger dækkenes hastighedsgodkendelse, før du handler dem.

Når man bør montere brugte dæk på sin slæde, er det vigtigt at være obs på, ikke blot at handle de første og bedste. Her bør man både henlede opmærksomheden på, hvad dækket kan holde til, hvilken størrelse fælge man bør investere i, endvidere hvor mange bolte der skal være i fælgen.

Det rigtige ET mål er afgørende

I nogle tilfælde kan man opleve, at hjulet på bilen kommer til at skrabe mod automobilens skærm kant. Dette er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at fælgen ikke passer, men kan være resultatet af et afvigende mål. ET målet viser, afstanden fra køretøjets skærmkant, alufælgen er placeret. Afhængigt af hvilken motoren din Toyota Prius Plug-in har, er ET-målene også afvigende. Helt overordnet ligger de mellem 40 - 50. Dog er det vigtigt, at du retter sig efter ET målet, så man kommer udenom, at stålfælgen kommer til at skrabe mod yderkanten.