Toyota Prius 1997-2001

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
Toyota Prius 1997-2001

Hvilket krydsmål på din Toyota Prius?

Krydsmålet fortæller, målet mellem fra bolt til bolten på fælgen i din stålfælge. På mange hjul er der 4-5 bolte, og det er altså vigtigt, der er lige så mange huller i fælgen, så stålfælgen kan påsættes rigtigt. På det her køretøj et krydsmål på 5x100. Her angiver 5-tallet, hvor mange bolte stålfælgen har, mens 100 beretter om hvor mange mm. som er mellem to bolte overfor hinanden.

Når man skal montere nye dæk på sin bil, er det vigtigt at være obs på, ikke blot at investere i de første og bedste. Her skal man både henlede opmærksomheden på, hvad gummiet kan holde til, hvilken størrelse fælge man bør købe, endvidere hvor mange bolte der skal bruges i fælgen.

På den måde opdager du de rette dæk

Der er mange forskellige info på hjuldæk, man alle skal tag med i beregninger, når overvejer nye hjul på sit køretøj. Med en dit køretøj er det vigtigt at du undersøger dækkenes hastighedsgodkendelse, før du lægger en ordre på dem.

Hastighedsgodkendelsen fortæller, hvor stærkt automobilen har lov til at køre med de påsatte fælge. Det er altså vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, som er trykt på dækket, ikke bliver lavere end den maksimale hastighed automobilen må fremføres med. Din Toyota Prius må altså ikke køre med højere fart end dækket kan tåle.Afhængigt af, motor typen dit køretøj har, er der forskel på, hvor stærkt den kan fremføres med og dermed også den hastighedsgodkendelse dine dæk burde være udstyret med.

I forbindelse med at få dit køretøj til at være så perfekt og optimalt som det er muligt, er det derfor essentielt at, du researcher informationerne på hjulene til punkt og prikke, så du kan få monteret de helt rette hjul på din slæde.

Det korrekte ET mål er vigtigt

Under nogle omstændigheder kan man opleve, at hjulet på automobilen kommer til at påfører automobilens yderskærm. Det er ikke Det samme som, at hjulet er for stort eller for bredt, men kan være resultatet af et u-korrekt ET mål. ET målet beretter om, hvor langt væk fra bilens skærmkant, dækket sidder. Afhængigt af den motoren din Toyota Prius har, er ET-numrene også afvigende. De er de mellem 40 - 50. Dog er det vigtigt, at du Følger anvisningerne, så man undgår, at stålfælgen kommer til at skrabe mod yderskærmen.