Toyota Prius 1997-2001

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
Toyota Prius 1997-2001

Hvilket krydsmål på din bil?

Krydsmålet oplyser om, målet mellem fra bolt til bolten på fælgen i din stålfælge. På de fleste fælge er der et forskelligt antal bolte, og det er altså vigtigt, der er lige så mange huller i dækket, så alufælgen kan monteres korrekt. På Toyota Prius hedder krydsmålet 5x100. Her angiver 5-tallet, hvor mange bolte dækket har, imens 100 angiver antallet af mm. som er mellem to bolte overfor hinanden.

Således opdager du de rette stålfælge

Hastighedsgodkendelsen indikerer, hvor stærkt bilen har lov til at fremføres med de monteret fælge. Det er altså vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, der er angivet på gummiet, ikke bliver mindre end den maksimale hastighed automobilen kan køre. Din bil bør altså ikke kunne køre med højere fart end dækket kan tåle.Afhængigt af, motor typen dit køretøj har, kan der være forskel på, hvor stærkt den må fremføres med og hermed også den hastighedsgodkendelse dine dæk skal have.

Der er rigtig mange variationer på informationer på hjuldæk, man skal tage højde for, hvis man skal have nye fælge på autobilen. Med en dit køretøj er det vigtigt du tjekker dækkenes hastighedsgodkendelse, før du bestiller dem.

Når man bør montere brugte dæk på autobilen, bør man være obs på, ikke blot at handle de første og bedste. Her skal man både være opmærksom på, hvad dækket kan tåle, hvilken størrelse fælge man skal investere i, endvidere hvor mange bolte der skal være i fælgen.

Det rigtige ET mål er meget afgørende

Under nogle omstændigheder kan man komme udfor, at alufælgen på automobilen kommer til at skrabe mod bilens yderskærm. Dette er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at stålfælgen ikke passer, det kan være et resulta af et forkert mål. målet beretter om, hvor langt væk fra bilens skærmkant, dækket er placeret. Afhængigt af den type motor dit køretøj har, er ET-numrene også afvigende. Helt overordnet er de mellem 40 - 50. Dog er det vigtigt, at du Følger anvisningerne, så man undgår, at dækket {kommer til at skrabe mod yderskærmen.

For at få dit køretøj til både at køre så sikker og optimalt som muligt, er det derfor vigtigt at, du studere informationerne på fælgene til punkt og prikke, således at du kan få monteret de rigtige fælge på din automobil.

Reperationer på en Toyota Prius 1997-2001

Toyota Prius Affjedring / støddæmpereToyota Prius AirconditionToyota Prius Anhængertræk
Toyota Prius BatteriToyota Prius BilplejeToyota Prius Bremser
Toyota Prius Dæk & hjulToyota Prius DækopbevaringToyota Prius Elektrisk arbejde
Toyota Prius FejlsøgningToyota Prius Firehjulsudmåling / Sporing af bilToyota Prius Fælge
Toyota Prius GearkasseToyota Prius KoblingToyota Prius Lak- og malerarbejde
Toyota Prius MotorToyota Prius OlieskiftToyota Prius Pladearbejde (buler m.m.)
Toyota Prius RustarbejdeToyota Prius ServiceeftersynToyota Prius Skadesarbejde
Toyota Prius Stenslag & rudeskiftToyota Prius StyretøjToyota Prius Syn & klargøring
Toyota Prius Tandrem/kædekitToyota Prius UdstødningToyota Prius Undervognsbehandling