Toyota Picnic 1996-2001

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
2.0iI4126Benzin5M12 x 1.55x114.345 - 45
Motor Type: 2.0iVærdi
MotorI4
Hestekræfter126
BrændstofBenzin
Antal bolte5
Bolt størrelseM12 x 1.5
Krydsmål5x114.3
ET mål mellem45 - 45
Toyota Picnic 1996-2001

Det rigtige ET mål er meget afgørende

I nogle tilfælde kan man komme udfor, at fælgen på bilen kommer til at påfører bilens yderskærm. Det er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at fælgen ikke passer, men kan være et resulta af et u-korrekt ET mål. ET målet viser, afstanden fra køretøjets yderskærm, fælgen sidder. Afhængigt af den motor typen din bil har, er ET-målene også forskellige. De ligger de et sted mellem 45 - 45. Dog er det vigtigt, at du retter sig efter ET målet, så man kommer udenom, at dækket kommer til at skrabe mod skærmkanten.

Når man bør montere brugte eller nye dæk på sin bil, bør man være opmærksom på, ikke blot at investere i de første og bedste. man skal både være obs på, hvad gummiet kan tåle, hvilken størrelse fælge man bør købe, og så antallet af bolte der skal placeres i hjulet.

Hvilket krydsmål på dit køretøj?

Krydsmålet oplyser om, hvor langt der er mellem fra bolt til bolten på fælgen i din fælge. På mange hjul er der et forskelligt antal bolte, og det er derfor vigtigt, der er lige så mange huller i fælgen, så fælgen kan påsættes korrekt. På Toyota Picnic hedder krydsmålet 5x114.3. Her angiver 5-tallet, antallet af bolte dækket har, mens 114.3 fortæller antallet af mm. som er mellem to bolte overfor hinanden.

For at få din bil til både at køre så sikker og optimalt som muligt, er det derfor essentielt at, du undersøger hjuldataene til enhver detalje, så du kan få monteret de helt rette alufælge på din slæde.

På den måde finder du de korrekte dæk

Der er rigtig mange variationer på informationer på alufælge, man skal tag med i beregninger, hvis overvejer nye eller brugte fælge til sin bil. Med en din bil er det vigtigt du undersøger dækkenes hastighedsgodkendelse, før du handler dem.

Hastighedsgodkendelsen indikerer, hvor hurtigt automobilen må fremføres med de monteret hjul. Det er altså vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, der er trykt på dækket, ikke er lavere end den højeste hastighed køretøjet kan fremføres med. Din bil bør altså ikke køre med højere fart end dækket kan tåle.Afhængigt af, motor størrelsen dit køretøj har, kan der være forskel på, hvor stærkt den kan fremføres med og altså også hvilken hastighedsgodkendelse dine dæk bør have.