Toyota Land Cruiser Prado 1990-1996

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
Toyota Land Cruiser Prado 1990-1996

Hvilket krydsmål på din bil?

Krydsmålet fortæller, afstanden mellem fra bolt til bolten på fælgen i din fælge. På mange stålfælge er der et forskelligt antal bolte, og det er altså vigtigt, det samme antal huller i dækket, så hjulet kan monteres rigtigt. På Toyota Land Cruiser Prado hedder krydsmålet 6x139.7. Her angiver 6-tallet, hvor mange bolte dækket har, mens 139.7 angiver antallet af mm. som er mellem bolte placeret diagonalt.

For at få din bil til både at køre så perfekt og optimalt som det er muligt, er det derfor essentielt at, du studere hjuldataene til punkt og prikke, således at du kan få monteret de helt korrekte dæk på din bil.

Ved montering af brugte eller nye fælge på sin bil, bør man være henlede opmærksomheden på, ikke blot at købe de første og de bedste. man skal både henlede opmærksomheden på, hvad dækket kan holde til, hvor store fælge man vil købe, samt antallet af bolte der skal anvendes i fælgen.

Det rigtige ET mål er meget afgørende

Under nogle omstændigheder kan man komme udfor, at dækket på køretøjet kommer til at skrabe mod bilens skærm kant. Det er ikke Det samme som, at stålfælgen ikke passer, det kan være resultatet af et forkert ET mål. ET målet beretter om, afstanden fra bilens yderskærm, alufælgen sidder. Afhængigt af den motor typen dit køretøj har, er ET-numrene også forskellige. De er de mellem 15 - 25. Dog er det vigtigt, at man Følger anvisningerne, så man undgår, at dækket kommer til at skrabe mod skærmen.

Således opdager du de korrekte alufælge

Hastighedsgodkendelsen viser, hvor hurtigt bilen har lov til at fremføres med de påsatte dæk. Det er dermed vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, som er støbt på dækket, ikke er mindre end den højeste hastighed køretøjet kan køre. Din bil bør altså ikke køre med højere fart end dækket er fremstillet til.Afhængigt af, hvilken motor din bil har, kan der være afvigelser på, hvor stærkt den kan fremføres med og altså også den hastighedsgodkendelse dine dæk burde have.

Der er rigtig mange forskellige info på alufælge, man alle bør tag med i beregninger, hvis overvejer nye eller brugte fælge til autobilen. Med en din bil er det vigtigt du undersøger dækkenes hastighedsgodkendelse, før du lægger en ordre på dem.

Reperationer på en Toyota Land Cruiser Prado 1990-1996

Toyota Land Cruiser Prado Affjedring / støddæmpereToyota Land Cruiser Prado AirconditionToyota Land Cruiser Prado Anhængertræk
Toyota Land Cruiser Prado BatteriToyota Land Cruiser Prado BilplejeToyota Land Cruiser Prado Bremser
Toyota Land Cruiser Prado Dæk & hjulToyota Land Cruiser Prado DækopbevaringToyota Land Cruiser Prado Elektrisk arbejde
Toyota Land Cruiser Prado FejlsøgningToyota Land Cruiser Prado Firehjulsudmåling / Sporing af bilToyota Land Cruiser Prado Fælge
Toyota Land Cruiser Prado GearkasseToyota Land Cruiser Prado KoblingToyota Land Cruiser Prado Lak- og malerarbejde
Toyota Land Cruiser Prado MotorToyota Land Cruiser Prado OlieskiftToyota Land Cruiser Prado Pladearbejde (buler m.m.)
Toyota Land Cruiser Prado RustarbejdeToyota Land Cruiser Prado ServiceeftersynToyota Land Cruiser Prado Skadesarbejde
Toyota Land Cruiser Prado Stenslag & rudeskiftToyota Land Cruiser Prado StyretøjToyota Land Cruiser Prado Syn & klargøring
Toyota Land Cruiser Prado Tandrem/kædekitToyota Land Cruiser Prado UdstødningToyota Land Cruiser Prado Undervognsbehandling