Toyota Hilux 1983-1988

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
2.2 4WDI463Diesel6M12 x 1.56x139.7 - 0
Vi anbefaler at du køber dæk og fælge hos Dækbutikken.dk - besøg dem her
2.2 DI463Diesel5M12 x 1.55x114.320 - 35
Motor Type: 2.2 4WDVærdi
MotorI4
Hestekræfter63
BrændstofDiesel
Antal bolte6
Bolt størrelseM12 x 1.5
Krydsmål6x139.7
ET mål mellem - 0
Vi anbefaler Dækbutikken.dk - Klik her
Motor Type: 2.2 DVærdi
MotorI4
Hestekræfter63
BrændstofDiesel
Antal bolte5
Bolt størrelseM12 x 1.5
Krydsmål5x114.3
ET mål mellem20 - 35
Toyota Hilux 1983-1988

På den måde finder du de rigtige hjul

Hastighedsgodkendelsen indikerer, hvor hurtigt køretøjet har lov til at køre med de monteret dæk. Det er altså vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, der er trykt på dækket, ikke er mindre end den maksimale hastighed bilen kan fremføres med. Din bil bør altså ikke køre med højere fart end dækket er lavet til.Afhængigt af, motor størrelsen din Toyota Hilux har, er der forskel på, hvor hurtigt den kan fremføres med og hermed også hvilken hastighedsgodkendelse dine dæk bør være udstyret med.

Der findes rigtig mange variationer på informationer på alufælge, man alle bør tag med i beregninger, hvis overvejer brugte dæk på sin slæde. Med en din bil er det vigtigt at du tjekker dækkenes hastighedsgodkendelse, før du lægger en ordre på dem.

For at få din Toyota Hilux til at være så perfekt og optimalt som muligt, er det derfor vigtigt at, du researcher hjuldataene til enhver detalje, således at du kan få monteret de helt rigtige hjul på din automobil.

Ved montering af nye fælge på sin slæde, skal man være obs på, ikke blot at investere i de første man finder. man skal både være opmærksom på, hvad gummiet kan udfordres til, hvilken størrelse fælge man vil købe, endvidere hvor mange bolte der skal anvendes i hjulet.

Det korrekte ET mål er meget vigtigt

I nogle tilfælde kan man opleve, at alufælgen på automobilen vil komme til at påfører automobilens skærm kant. Dette er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at fælgen ikke passer, det kan være et resulta af et afvigende ET mål. ET målet indikerer, hvor langt væk fra automobilens yderskærm, stålfælgen sidder. Afhængigt af hvilken type motor din bil har, er ET-numrene også afvigende. Helt overordnet er de mellem 30 - 50. Det er vigtigt, at man Følger anvisningerne, så man kommer udenom, at dækket kommer til at rammer inderskærmen.

Hvilket krydsmål på din Toyota Hilux?

Krydsmålet oplyser om, hvor langt der er mellem fra bolt til bolten på fælgen i din fælge. På de fleste stålfælge er der et forskelligt antal bolte, og det er altså vigtigt, det samme antal monteringspunkter i alufælgen, så hjulet kan påsættes korrekt. På det her køretøj et krydsmål på 6x139.7. Her angiver 6-tallet, antallet af bolte stålfælgen har, imens 139.7 angiver antallet af mm. der er mellem bolte overfor hinanden.