Toyota Highlander 2017-2020

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
3.5 VVT-iV6245Benzin5M12 x 1.55x114.330 - 30
Motor Type: 3.5 VVT-iVærdi
MotorV6
Hestekræfter245
BrændstofBenzin
Antal bolte5
Bolt størrelseM12 x 1.5
Krydsmål5x114.3
ET mål mellem30 - 30
Toyota Highlander 2017-2020

Det korrekte ET mål er afgørende

I visse tilfælde kan man komme udfor, at stålfælgen på bilen kommer til at påfører automobilens skærm kant. Dette er ikke Det samme som, at dækket ikke passer, men kan være et resulta af et afvigende mål. målet indikerer, afstanden fra køretøjets yderskærm, alufælgen er placeret. Afhængigt af den motor typen dit køretøj har, er målene også forskellige. De ligger de et sted mellem 30 - 30. Det er vigtigt, at du Følger anvisningerne, så man kommer udenom, at stålfælgen kommer til at rammer inderskærmen.

I forbindelse med at få dit køretøj til at køre så perfekt og optimalt som det er muligt, er det derfor vigtigt at, du undersøger hjuldataene til punkt og prikke, således at du kan få sat de helt korrekte fælge på din automobil.

Ved montering af brugte eller nye hjul på autobilen, er det vigtigt at være henlede opmærksomheden på, ikke kun at handle de første man finder. man skal både være opmærksom på, hvad gummiet kan udfordres til, hvilken størrelse fælge man skal købe, og så hvor mange bolte der skal bruges i hjulet.

Hvilket krydsmål på din bil?

Krydsmålet oplyser om, afstanden mellem fra bolt til bolten på fælgen i din fælge. På de fleste dæk er der et forskelligt antal bolte, og det er altså vigtigt, der er lige så mange huller i alufælgen, så dækket kan påsættes rigtigt. På Toyota Highlander et krydsmål på 5x114.3. Her angiver 5-tallet, hvor mange bolte fælgen har, imens 114.3 beretter om antallet af mm. som er mellem bolte overfor hinanden.

Således finder du de rigtige alufælge

Der er rigtig mange forskellige data på fælge, man bør tage højde for, når man skal have nye eller brugte dæk på autobilen. Med en din bil er det vigtigt at du tjekker dækkenes hastighedsgodkendelse, før du investerer i dem.

Hastighedsgodkendelsen indikerer, hvor hurtigt automobilen må fremføres med de påsatte dæk. Det er derfor vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, som er beskrevet på gummiet, ikke er lavere end den maksimale hastighed køretøjet kan køre. Dit køretøj bør altså ikke kunne køre med højere hastighed end dækket er fremstillet til.Afhængigt af, hvilken motor dit køretøj har, er der forskel på, hvor hurtigt den kan køre og hermed også hvilken hastighedsgodkendelse dine dæk skal have.