Toyota Hiace 1989-2004

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
Toyota Hiace 1989-2004

Således opdager du de rigtige dæk

Hastighedsgodkendelsen viser, hvor stærkt automobilen må køre med de påsatte hjul. Det er derfor vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, der er angivet på dækket, ikke er lavere end den højeste hastighed køretøjet kan køre. Dit køretøj må altså ikke køre med højere hastighed end dækket kan tåle.Afhængigt af, motor størrelsen din Toyota Hiace har, kan der være forskel på, hvor hurtigt den kan fremføres med og dermed også den hastighedsgodkendelse dine dæk skal have.

Der findes en del forskellige hjuldata, man alle bør tag med i beregninger, når overvejer nye alufælge til autobilen. Med en dit køretøj er det vigtigt du tjekker dækkenes hastighedsgodkendelse, før du bestiller dem.

Krydsmål på din Toyota Hiace?

Krydsmålet angiver, afstanden mellem fra bolt til bolten på fælgen i din fælge. På mange stålfælge er der 4-5 bolte, og det er altså vigtigt, der er lige så stort antal huller i alufælgen, så hjulet kan monteres korrekt. På den her bil er krydsmålet 6x139.7. Her angiver 6-tallet, hvor mange bolte dækket har, imens 139.7 angiver hvor mange mm. som er mellem to bolte placeret diagonalt.

Når man overvejer motering af brugte eller nye fælge på sin slæde, er det vigtigt at være obs på, ikke blot at handle de første og de bedste. Her bør man både være obs på, hvad dækket kan udfordres til, størrelsen på de fælge man ønsker at handle, endvidere hvor mange bolte der skal anvendes i fælgen.

Det rigtige ET mål er vigtigt

Under nogle omstændigheder kan man komme udfor, at alufælgen på automobilen kommer til at skrabe mod automobilens yderskærm. Dette er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at alufælgen er for stort eller for bredt, men kan være et resulta af et forkert mål. ET målet indikerer, hvor langt væk fra køretøjets skærmkant, fælgen sidder. Afhængigt af hvilken motoren din bil har, er målene også afvigende. De er de mellem 29 - 30. Dog er det vigtigt, at du Følger anvisningerne, så man kommer udenom, at alufælgen {kommer til at berører inderskærmen.

Med henblik på at få dit køretøj til at køre så sikker og optimalt som det er muligt, er det derfor essentielt at, du undersøger hjuldataene til enhver detalje, således at du kan få monteret de rigtige dæk på dit køretøj.

Reperationer på en Toyota Hiace 1989-2004

Toyota Hiace Affjedring / støddæmpereToyota Hiace AirconditionToyota Hiace Anhængertræk
Toyota Hiace BatteriToyota Hiace BilplejeToyota Hiace Bremser
Toyota Hiace Dæk & hjulToyota Hiace DækopbevaringToyota Hiace Elektrisk arbejde
Toyota Hiace FejlsøgningToyota Hiace Firehjulsudmåling / Sporing af bilToyota Hiace Fælge
Toyota Hiace GearkasseToyota Hiace KoblingToyota Hiace Lak- og malerarbejde
Toyota Hiace MotorToyota Hiace OlieskiftToyota Hiace Pladearbejde (buler m.m.)
Toyota Hiace RustarbejdeToyota Hiace ServiceeftersynToyota Hiace Skadesarbejde
Toyota Hiace Stenslag & rudeskiftToyota Hiace StyretøjToyota Hiace Syn & klargøring
Toyota Hiace Tandrem/kædekitToyota Hiace UdstødningToyota Hiace Undervognsbehandling