Toyota Corolla 1972-1980

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
Toyota Corolla 1972-1980

Når man bør montere brugte eller nye fælge på sin slæde, er det vigtigt at være henlede opmærksomheden på, ikke blot at købe de første man finder. Her skal man både være obs på, hvad dækket kan udfordres til, hvor store fælge man vil handle, samt antallet af bolte der skal anvendes i hjulet.

For at få din Toyota Corolla til både at køre så perfekt og optimalt som det er muligt, er det derfor vigtigt at, du researcher hjuldataene til enhver detalje, så du kan få sat de helt rigtige fælge på din slæde.

Hvilket krydsmål på dit køretøj?

Krydsmålet fortæller, målet mellem fra bolt til bolten på fælgen i din fælge. På mange hjul er der et forskelligt antal bolte, og det er derfor vigtigt, der er lige så mange huller i hjulet, så hjulet kan monteres rigtigt. På dette køretøj hedder krydsmålet 5x114.3. Her angiver 5-tallet, hvor mange bolte hjulet har, imens 114.3 angiver antallet af mm. som er mellem bolte placeret diagonalt.

Sådan opdager du de rette dæk

Hastighedsgodkendelsen indikerer, hvor hurtigt bilen har lov til at fremføres med de påsatte dæk. Det er altså vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, der er beskrevet på dækket, ikke er lavere end den maksimale hastighed køretøjet kan fremføres med. Dit køretøj bør altså ikke køre med højere hastighed end dækket kan tåle.Afhængigt af, motor typen din Toyota Corolla har, er der forskel på, hvor stærkt den kan køre og hermed også hvilken hastighedsgodkendelse dine dæk bør have.

Der findes rigtig mange forskellige data på fælge, man skal tage højde for, når overvejer nye stålfælge til sin bil. Med en din bil er det vigtigt du tjekker dækkenes hastighedsgodkendelse, før du lægger en ordre på dem.

Det korrekte ET mål er vigtigt

Under nogle omstændigheder kan man opleve, at dækket på automobilen vil komme til at skrabe mod automobilens skærm kant. Dette er ikke Det samme som, at dækket ikke passer, det kan være resultatet af et forkert ET mål. ET målet beretter om, afstanden fra bilens yderskærm, hjulet er placeret. Afhængigt af hvilken motor typen din bil har, er ET-målene også forskellige. Helt overordnet er de et sted mellem 39 - 50. Det er vigtigt, at du Følger anvisningerne, så man kommer udenom, at stålfælgen kommer til at rammer skærmen.