Toyota Corolla 1987-1993

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
Toyota Corolla 1987-1993

Det rigtige ET mål er meget vigtigt

Under nogle omstændigheder kan man komme udfor, at dækket på køretøjet kommer til at skrabe mod bilens skærm kant. Dette er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at dækket ikke passer, men kan være et resulta af et forkert mål. målet indikerer, afstanden fra bilens yderskærm, hjulet sidder. Afhængigt af den motoren dit køretøj har, er målene også afvigende. De er de mellem 39 - 50. Dog er det vigtigt, at du Følger anvisningerne, så man undgår, at stålfælgen kommer til at skrabe mod yderkanten.

Når man skal montere brugte fælge på sin bil, er det vigtigt at være obs på, ikke kun at handle de første og bedste. Her skal man både henlede opmærksomheden på, hvad dækket kan holde til, størrelsen på de fælge man bør investere i, samt hvor mange bolte der skal anvendes i fælgen.

Krydsmål på dit køretøj?

Krydsmålet fortæller, målet mellem fra bolt til bolten på fælgen i din stålfælge. På mange dæk er der et forskelligt antal bolte, og det er derfor vigtigt, der er lige så mange huller i hjulet, så stålfælgen kan monteres rigtigt. På Toyota Corolla hedder krydsmålet 5x114.3. Her angiver 5-tallet, hvor mange bolte alufælgen har, imens 114.3 angiver hvor mange mm. der er mellem to bolte overfor hinanden.

For at få din bil til at køre så sikker og optimalt som det er muligt, er det derfor essentielt at, du researcher hjuldataene til enhver detalje, således at du kan få sat de rigtige alufælge på dit køretøj.

Således opdager du de rigtige alufælge

Der er mange forskellige informationer på fælge, man skal tag med i beregninger, hvis man skal have brugte hjul til autobilen. Med en din bil er det vigtigt at du undersøger dækkenes hastighedsgodkendelse, før du handler dem.

Hastighedsgodkendelsen fortæller, hvor stærkt bilen må fremføres med de påsatte dæk. Det er derfor vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, der er støbt på gummiet, ikke bliver lavere end den maksimale hastighed bilen kan fremføres med. Din bil bør altså ikke kunne køre hurtigere end dækket er lavet til.Afhængigt af, motor typen din bil har, er der afvigelser på, hvor stærkt den kan køre og altså også den hastighedsgodkendelse dine dæk skal have.