Toyota Celica 1993-1999

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
Toyota Celica 1993-1999

For at få din Toyota Celica til at køre så perfekt og optimalt som muligt, er det derfor essentielt at, du researcher informationerne på dækkene til enhver detalje, således at du kan få sat de helt korrekte alufælge på din slæde.

Hvilket krydsmål på dit køretøj?

Krydsmålet oplyser om, målet mellem fra bolt til bolten på fælgen i din stålfælge. På de fleste alufælge er der 4-5 bolte, og det er derfor vigtigt, det samme antal monteringspunkter i alufælgen, så hjulet kan påsættes korrekt. På denne bil et krydsmål på 5x100. Her angiver 5-tallet, antallet af bolte stålfælgen har, imens 100 angiver antallet af mm. der er mellem to bolte placeret diagonalt.

Det rigtige ET mål er meget afgørende

I visse tilfælde kan man opleve, at stålfælgen på automobilen kommer til at ramme bilens skærm kant. Dette er ikke Det samme som, at fælgen er for stort eller for bredt, men kan være et resulta af et afvigende mål. målet indikerer, hvor langt væk fra køretøjets yderskærm, dækket er placeret. Afhængigt af hvilken motor typen din bil har, er ET-numrene også afvigende. De er de mellem 39 - 39. Dog er det vigtigt, at du Følger anvisningerne, så man undgår, at dækket kommer til at berører yderskærmen.

Når man bør montere brugte dæk på sin bil, bør man være opmærksom på, ikke blot at investere i de første og de bedste. man skal både være opmærksom på, hvad gummiet kan holde til, hvor store fælge man ønsker at købe, samt antallet af bolte der skal placeres i hjulet.

Sådan opdager du de rigtige alufælge

Der er mange forskellige data på fælge, man alle skal tag med i beregninger, hvis man skal have nye fælge på sit køretøj. Med en din bil er det vigtigt at du tjekker dækkenes hastighedsgodkendelse, før du investerer i dem.

Hastighedsgodkendelsen indikerer, hvor stærkt køretøjet må køre med de påsatte fælge. Det er dermed vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, som er beskrevet på dækket, ikke bliver lavere end den maksimale hastighed køretøjet må fremføres med. Din Toyota Celica bør altså ikke kunne køre med højere hastighed end dækket kan tåle.Afhængigt af, hvilken motor din Toyota Celica har, kan der være afvigelser på, hvor stærkt den kan fremføres med og dermed også hvilken hastighedsgodkendelse dine dæk skal have.