Toyota Camry 1990-1992

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
Toyota Camry 1990-1992

I forbindelse med at få din Toyota Camry til at være så perfekt og optimalt som det er muligt, er det derfor essentielt at, du researcher informationerne på dækkene til enhver detalje, således at du kan få monteret de helt rette stålfælge på din slæde.

Det korrekte ET mål er meget vigtigt

Under nogle omstændigheder kan man komme udfor, at alufælgen på bilen vil komme til at skrabe mod bilens skærm kant. Det er ikke Det samme som, at stålfælgen er for stort eller for bredt, men kan være et resulta af et afvigende ET mål. målet beretter om, afstanden fra bilens skærmkant, stålfælgen sidder. Afhængigt af hvilken motoren din bil har, er målene også forskellige. De ligger de et sted mellem 45 - 45. Dog er det vigtigt, at du retter sig efter ET målet, så man kommer udenom, at stålfælgen kommer til at rammer yderkanten.

Hvilket krydsmål på din Toyota Camry?

Krydsmålet fortæller, afstanden mellem fra bolt til bolten på fælgen i dit hjul. På mange fælge er der 4-5 bolte, og det er derfor vigtigt, der er lige så stort antal monteringspunkter i fælgen, så fælgen kan påsættes korrekt. På Toyota Camry hedder krydsmålet 5x114.3. Her angiver 5-tallet, antallet af bolte alufælgen har, imens 114.3 angiver hvor mange mm. som er mellem bolte placeret diagonalt.

Ved montering af nye dæk på sin slæde, er det vigtigt at være obs på, ikke kun at handle de første man finder. Her bør man både være obs på, hvad gummiet kan udfordres til, hvilken størrelse fælge man skal handle, endvidere hvor mange bolte der skal placeres i hjulet.

På den måde opdager du de korrekte dæk

Der findes en del variationer på hjuldata, man alle skal tage højde for, når overvejer nye hjul på sin slæde. Med en din bil er det vigtigt at du undersøger dækkenes hastighedsgodkendelse, før du handler dem.

Hastighedsgodkendelsen indikerer, hvor hurtigt køretøjet har lov til at køre med de monteret fælge. Det er dermed vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, der er støbt på gummiet, ikke bliver mindre end den maksimale hastighed automobilen kan fremføres med. Din bil må altså ikke kunne køre med højere fart end dækket er lavet til.Afhængigt af, motor størrelsen din bil har, kan der være forskel på, hvor stærkt den må fremføres med og altså også den hastighedsgodkendelse dine dæk skal være udstyret med.