Toyota Camry 1994-1998

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
Toyota Camry 1994-1998

Ved montering af nye fælge på autobilen, er det vigtigt at være opmærksom på, ikke kun at handle de første og de bedste. Her skal man både henlede opmærksomheden på, hvad dækket kan tåle, hvor store fælge man bør handle, samt hvor mange bolte der skal bruges i hjulet.

Det rigtige ET mål er meget afgørende

Under nogle omstændigheder kan man komme udfor, at stålfælgen på bilen vil komme til at skrabe mod køretøjets yderskærm. Det er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at stålfælgen er for stort eller for bredt, det kan være resultatet af et afvigende ET mål. målet beretter om, hvor langt væk fra køretøjets yderskærm, alufælgen er placeret. Afhængigt af den motoren din bil har, er ET-målene også afvigende. Helt overordnet er de et sted mellem 45 - 45. Det er vigtigt, at du retter sig efter ET målet, så man undgår, at alufælgen {kommer til at berører yderkanten.

For at få din bil til at køre så sikker og optimalt som muligt, er det derfor vigtigt at, du studere hjuldataene til punkt og prikke, så du kan få sat de helt rette fælge på din slæde.

Således opdager du de rigtige stålfælge

Der findes en del forskellige hjuldata, man alle bør tage højde for, hvis overvejer brugte stålfælge på sin slæde. Med en din bil er det vigtigt at du undersøger dækkenes hastighedsgodkendelse, før du bestiller dem.

Hastighedsgodkendelsen indikerer, hvor stærkt bilen må fremføres med de påsatte fælge. Det er dermed vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, som er støbt på dækket, ikke bliver mindre end den højeste hastighed køretøjet kan fremføres med. Din bil må altså ikke køre med højere hastighed end dækket kan tåle.Afhængigt af, motor størrelsen dit køretøj har, kan der være afvigelser på, hvor stærkt den kan fremføres med og dermed også hvilken hastighedsgodkendelse dine dæk burde være udstyret med.

Hvilket krydsmål på dit køretøj?

Krydsmålet oplyser om, målet mellem fra bolt til bolten på fælgen i dit dæk. På de fleste stålfælge er der 4-5 bolte, og det er derfor vigtigt, der er lige så stort antal monteringspunkter i hjulet, så alufælgen kan påsættes korrekt. På dette køretøj er krydsmålet 5x114.3. Her angiver 5-tallet, hvor mange bolte dækket har, imens 114.3 fortæller hvor mange mm. der er mellem to bolte overfor hinanden.

Reperationer på en Toyota Camry 1994-1998

Toyota Camry Affjedring / støddæmpereToyota Camry AirconditionToyota Camry Anhængertræk
Toyota Camry BatteriToyota Camry BilplejeToyota Camry Bremser
Toyota Camry Dæk & hjulToyota Camry DækopbevaringToyota Camry Elektrisk arbejde
Toyota Camry FejlsøgningToyota Camry Firehjulsudmåling / Sporing af bilToyota Camry Fælge
Toyota Camry GearkasseToyota Camry KoblingToyota Camry Lak- og malerarbejde
Toyota Camry MotorToyota Camry OlieskiftToyota Camry Pladearbejde (buler m.m.)
Toyota Camry RustarbejdeToyota Camry ServiceeftersynToyota Camry Skadesarbejde
Toyota Camry Stenslag & rudeskiftToyota Camry StyretøjToyota Camry Syn & klargøring
Toyota Camry Tandrem/kædekitToyota Camry UdstødningToyota Camry Undervognsbehandling