Toyota Camry 1994-1998

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
Toyota Camry 1994-1998

Det rigtige ET mål er meget afgørende

Under nogle omstændigheder kan man opleve, at fælgen på køretøjet kommer til at skrabe mod bilens skærm kant. Det er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at alufælgen ikke passer, men kan være et resulta af et u-korrekt mål. målet indikerer, hvor langt væk fra automobilens skærmkant, hjulet er placeret. Afhængigt af den motor typen din Toyota Camry har, er ET-målene også forskellige. Helt overordnet er de mellem 45 - 45. Det er vigtigt, at man retter sig efter ET målet, så man undgår, at stålfælgen kommer til at skrabe mod skærmen.

For at få din Toyota Camry til at køre så perfekt og optimalt som det er muligt, er det derfor vigtigt at, du studere informationerne på fælgene til punkt og prikke, således at du kan få monteret de helt rette fælge på din automobil.

Krydsmål på dit køretøj?

Krydsmålet angiver, hvor langt der er mellem fra bolt til bolten på fælgen i din fælge. På de fleste dæk er der et forskelligt antal bolte, og det er altså vigtigt, der er lige så mange monteringspunkter i dækket, så dækket kan monteres korrekt. På denne bil er krydsmålet 5x114.3. Her angiver 5-tallet, antallet af bolte alufælgen har, imens 114.3 angiver antallet af mm. som er mellem bolte placeret diagonalt.

På den måde finder du de rigtige dæk

Hastighedsgodkendelsen indikerer, hvor stærkt køretøjet må fremføres med de monteret hjul. Det er derfor vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, der er støbt på gummiet, ikke er lavere end den højeste hastighed køretøjet må fremføres med. Din Toyota Camry bør altså ikke køre med højere fart end dækket er fremstillet til.Afhængigt af, hvilken motor din bil har, kan der være afvigelser på, hvor hurtigt den kan fremføres med og hermed også den hastighedsgodkendelse dine dæk burde være udstyret med.

Der findes en del variationer på hjuldata, man alle skal tag med i beregninger, når man skal have nye eller brugte dæk på autobilen. Med en dit køretøj er det vigtigt du undersøger dækkenes hastighedsgodkendelse, før du køber dem.

Når man skal montere nye dæk på sin slæde, er det vigtigt at være henlede opmærksomheden på, ikke blot at handle de første man finder. man skal både være obs på, hvad dækket kan udfordres til, størrelsen på de fælge man bør købe, endvidere antallet af bolte der skal være i hjulet.