Toyota Camry 2009-2011

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
2.4I4165Benzin5M12 x 1.55x114.337 - 45
Vi anbefaler at du køber dæk og fælge hos Dækbutikken.dk - besøg dem her
3.5V6274Benzin5M12 x 1.55x114.337 - 45
Motor Type: 2.4Værdi
MotorI4
Hestekræfter165
BrændstofBenzin
Antal bolte5
Bolt størrelseM12 x 1.5
Krydsmål5x114.3
ET mål mellem37 - 45
Vi anbefaler Dækbutikken.dk - Klik her
Motor Type: 3.5Værdi
MotorV6
Hestekræfter274
BrændstofBenzin
Antal bolte5
Bolt størrelseM12 x 1.5
Krydsmål5x114.3
ET mål mellem37 - 45
Toyota Camry 2009-2011

Det korrekte ET mål er vigtigt

Under nogle omstændigheder kan man opleve, at fælgen på automobilen vil komme til at påfører køretøjets skærm kant. Det er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at alufælgen ikke passer, det kan være resultatet af et u-korrekt mål. ET målet indikerer, hvor langt væk fra automobilens yderskærm, stålfælgen er placeret. Afhængigt af hvilken motoren dit køretøj har, er målene også afvigende. De ligger de mellem 45 - 45. Dog er det vigtigt, at man Følger anvisningerne, så man kommer udenom, at alufælgen kommer til at skrabe mod yderkanten.

For at få din Toyota Camry til at køre så sikker og optimalt som muligt, er det derfor essentielt at, du undersøger hjuldataene til enhver detalje, så du kan få sat de rette fælge på din automobil.

Krydsmål på din bil?

Krydsmålet oplyser om, afstanden mellem fra bolt til bolten på fælgen i din stålfælge. På mange hjul er der 4-5 bolte, og det er altså vigtigt, der er lige så mange huller i alufælgen, så alufælgen kan påsættes rigtigt. På Toyota Camry er krydsmålet 5x114.3. Her angiver 5-tallet, hvor mange bolte stålfælgen har, imens 114.3 beretter om hvor mange mm. der er mellem to bolte overfor hinanden.

Når man skal montere brugte eller nye fælge på sit køretøj, er det vigtigt at være henlede opmærksomheden på, ikke kun at investere i de første man finder. Her skal man både være obs på, hvad dækket kan tåle, hvor store fælge man skal handle, og så antallet af bolte der skal bruges i hjulet.

Sådan opdager du de rette fælge

Der er mange forskellige info på alufælge, man skal tage højde for, hvis man skal have nye fælge på sin bil. Med en din Toyota Camry er det vigtigt du tjekker dækkenes hastighedsgodkendelse, før du handler dem.

Hastighedsgodkendelsen fortæller, hvor stærkt køretøjet har lov til at fremføres med de monteret dæk. Det er dermed vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, som er angivet på gummiet, ikke er lavere end den maksimale hastighed automobilen kan fremføres med. Dit køretøj må altså ikke køre med højere hastighed end dækket er lavet til.Afhængigt af, motor typen din Toyota Camry har, kan der være afvigelser på, hvor hurtigt den kan fremføres med og hermed også den hastighedsgodkendelse dine dæk burde være udstyret med.