Toyota Auris 2006-2010

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
Toyota Auris 2006-2010

Med henblik på at få dit køretøj til både at køre så sikker og optimalt som det er muligt, er det derfor vigtigt at, du studere data på hjulene til enhver detalje, så du kan få sat de helt rigtige fælge på din slæde.

Sådan opdager du de rette stålfælge

Der er rigtig mange forskellige informationer på alufælge, man skal tag med i beregninger, når overvejer brugte fælge til sin slæde. Med en din Toyota Auris er det vigtigt at du undersøger dækkenes hastighedsgodkendelse, før du handler dem.

Hastighedsgodkendelsen indikerer, hvor stærkt bilen må fremføres med de påsatte dæk. Det er altså vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, som er beskrevet på gummiet, ikke bliver mindre end den maksimale hastighed køretøjet må fremføres med. Din Toyota Auris må altså ikke kunne køre hurtigere end dækket kan tåle.Afhængigt af, hvilken motor din Toyota Auris har, er der forskel på, hvor hurtigt den kan fremføres med og dermed også hvilken hastighedsgodkendelse dine dæk bør have.

Det rigtige ET mål er afgørende

I nogle tilfælde kan man komme udfor, at dækket på køretøjet kommer til at ramme bilens skærm kant. Det er ikke Det samme som, at stålfælgen er for stort eller for bredt, det kan være et resulta af et afvigende mål. ET målet indikerer, afstanden fra bilens yderskærm, dækket sidder. Afhængigt af hvilken motoren din Toyota Auris har, er ET-målene også afvigende. De er de mellem 39 - 45. Dog er det vigtigt, at man Følger anvisningerne, så man kommer udenom, at stålfælgen kommer til at skrabe mod skærmen.

Hvilket krydsmål på din Toyota Auris?

Krydsmålet oplyser om, hvor langt der er mellem fra bolt til bolten på fælgen i dit hjul. På mange dæk er der et forskelligt antal bolte, og det er altså vigtigt, der er lige så mange monteringspunkter i hjulet, så alufælgen kan påsættes rigtigt. På Toyota Auris er krydsmålet 5x114.3. Her angiver 5-tallet, antallet af bolte hjulet har, mens 114.3 angiver hvor mange mm. der er mellem to bolte placeret diagonalt.

Når man skal montere brugte hjul på sin slæde, skal man være obs på, ikke blot at handle de første og de bedste. man skal både henlede opmærksomheden på, hvad dækket kan holde til, størrelsen på de fælge man ønsker at handle, samt antallet af bolte der skal placeres i fælgen.