Toyota 4Runner 1989-1995

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
Toyota 4Runner 1989-1995

For at få din Toyota 4Runner til både at køre så perfekt og optimalt som det er muligt, er det derfor essentielt at, du researcher informationerne på fælgene til punkt og prikke, så du kan få monteret de helt rigtige fælge på din slæde.

Hvilket krydsmål på dit køretøj?

Krydsmålet angiver, afstanden mellem fra bolt til bolten på fælgen i dit hjul. På de fleste alufælge er der et forskelligt antal bolte, og det er altså vigtigt, det samme antal huller i alufælgen, så alufælgen kan påsættes korrekt. På det her køretøj er krydsmålet 6x139.7. Her angiver 6-tallet, hvor mange bolte dækket har, imens 139.7 fortæller hvor mange mm. som er mellem to bolte overfor hinanden.

På den måde opdager du de rigtige stålfælge

Der findes mange forskellige hjuldata, man bør tag med i beregninger, hvis man skal have nye eller brugte hjul til autobilen. Med en din Toyota 4Runner er det vigtigt du tjekker dækkenes hastighedsgodkendelse, før du køber dem.

Hastighedsgodkendelsen indikerer, hvor stærkt automobilen har lov til at køre med de påsatte dæk. Det er dermed vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, der er støbt på gummiet, ikke bliver lavere end den maksimale hastighed automobilen kan køre. Din Toyota 4Runner bør altså ikke køre hurtigere end dækket er fremstillet til.Afhængigt af, hvilken motor din Toyota 4Runner har, er der afvigelser på, hvor hurtigt den kan fremføres med og dermed også hvilken hastighedsgodkendelse dine dæk bør have.

Ved montering af brugte eller nye dæk på sin slæde, er det vigtigt at være obs på, ikke kun at handle de første man finder. Her bør man både være obs på, hvad gummiet kan tåle, hvor store fælge man skal handle, og så antallet af bolte der skal placeres i fælgen.

Det korrekte ET mål er afgørende

Under nogle omstændigheder kan man opleve, at alufælgen på automobilen vil komme til at skrabe mod bilens skærm kant. Det er ikke Det samme som, at hjulet ikke passer, det kan være resultatet af et u-korrekt ET mål. målet indikerer, hvor langt væk fra automobilens yderskærm, fælgen er placeret. Afhængigt af hvilken type motor din bil har, er målene også afvigende. Helt overordnet er de mellem 4 - 10. Det er vigtigt, at man Følger anvisningerne, så man undgår, at alufælgen kommer til at rammer yderkanten.