Subaru WRX STI 2018-2020

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
2.5TH4296Benzin5M12 x 1.255x114.348 - 55
Motor Type: 2.5TVærdi
MotorH4
Hestekræfter296
BrændstofBenzin
Antal bolte5
Bolt størrelseM12 x 1.25
Krydsmål5x114.3
ET mål mellem48 - 55
Subaru WRX STI 2018-2020

Når man overvejer motering af brugte fælge på sit køretøj, er det vigtigt at være henlede opmærksomheden på, ikke kun at handle de første og bedste. Her bør man både være opmærksom på, hvad dækket kan udfordres til, størrelsen på de fælge man bør købe, og så hvor mange bolte der skal placeres i fælgen.

Hvilket krydsmål på din Subaru WRX STI?

Krydsmålet fortæller, hvor langt der er mellem fra bolt til bolten på fælgen i din stålfælge. På de fleste hjul er der 4-5 bolte, og det er derfor vigtigt, der er lige så mange huller i stålfælgen, så stålfælgen kan monteres korrekt. På det her køretøj er krydsmålet 5x114.3. Her angiver 5-tallet, antallet af bolte hjulet har, imens 114.3 angiver antallet af mm. der er mellem bolte placeret diagonalt.

I forbindelse med at få dit køretøj til både at køre så sikker og optimalt som muligt, er det derfor vigtigt at, du researcher informationerne på dækkene til enhver detalje, så du kan få sat de helt rette fælge på din automobil.

Det rigtige ET mål er afgørende

I nogle tilfælde kan man opleve, at dækket på automobilen vil komme til at påfører køretøjets yderskærm. Dette er ikke Det samme som, at hjulet ikke passer, det kan være et resulta af et afvigende mål. ET målet viser, afstanden fra bilens skærmkant, alufælgen er placeret. Afhængigt af den motoren din Subaru WRX STI har, er ET-numrene også forskellige. Helt overordnet er de mellem 48 - 55. Det er vigtigt, at du Følger anvisningerne, så man kommer udenom, at fælgen kommer til at rammer yderskærmen.

Sådan opdager du de rette fælge

Der findes en del forskellige informationer på alufælge, man alle bør tage højde for, når man skal have nye hjul til sin bil. Med en din bil er det vigtigt du undersøger dækkenes hastighedsgodkendelse, før du handler dem.

Hastighedsgodkendelsen fortæller, hvor stærkt automobilen må fremføres med de påsatte dæk. Det er derfor vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, der er støbt på dækket, ikke bliver lavere end den maksimale hastighed automobilen må fremføres med. Dit køretøj må altså ikke kunne køre hurtigere end dækket er lavet til.Afhængigt af, motor typen dit køretøj har, kan der være forskel på, hvor stærkt den kan fremføres med og hermed også den hastighedsgodkendelse dine dæk bør have.

Reperationer på en Subaru WRX STI 2018-2020

Subaru WRX STI Affjedring / støddæmpereSubaru WRX STI AirconditionSubaru WRX STI Anhængertræk
Subaru WRX STI BatteriSubaru WRX STI BilplejeSubaru WRX STI Bremser
Subaru WRX STI Dæk & hjulSubaru WRX STI DækopbevaringSubaru WRX STI Elektrisk arbejde
Subaru WRX STI FejlsøgningSubaru WRX STI Firehjulsudmåling / Sporing af bilSubaru WRX STI Fælge
Subaru WRX STI GearkasseSubaru WRX STI KoblingSubaru WRX STI Lak- og malerarbejde
Subaru WRX STI MotorSubaru WRX STI OlieskiftSubaru WRX STI Pladearbejde (buler m.m.)
Subaru WRX STI RustarbejdeSubaru WRX STI ServiceeftersynSubaru WRX STI Skadesarbejde
Subaru WRX STI Stenslag & rudeskiftSubaru WRX STI StyretøjSubaru WRX STI Syn & klargøring
Subaru WRX STI Tandrem/kædekitSubaru WRX STI UdstødningSubaru WRX STI Undervognsbehandling