Subaru Tribeca 2008-2014

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
3.6iH6256Benzin5M12 x 1.255x114.351 - 55
Motor Type: 3.6iVærdi
MotorH6
Hestekræfter256
BrændstofBenzin
Antal bolte5
Bolt størrelseM12 x 1.25
Krydsmål5x114.3
ET mål mellem51 - 55
Subaru Tribeca 2008-2014

Hvilket krydsmål på din Subaru Tribeca?

Krydsmålet fortæller, hvor langt der er mellem fra bolt til bolten på fælgen i din fælge. På mange dæk er der 4-5 bolte, og det er altså vigtigt, der er lige så stort antal huller i stålfælgen, så hjulet kan monteres rigtigt. På Subaru Tribeca er krydsmålet 5x114.3. Her angiver 5-tallet, hvor mange bolte hjulet har, imens 114.3 fortæller antallet af mm. der er mellem bolte placeret diagonalt.

Således opdager du de rigtige alufælge

Der findes en del forskellige data på alufælge, man alle bør tag med i beregninger, når overvejer nye eller brugte alufælge på autobilen. Med en dit køretøj er det vigtigt du tjekker dækkenes hastighedsgodkendelse, før du lægger en ordre på dem.

Hastighedsgodkendelsen indikerer, hvor hurtigt køretøjet må fremføres med de monteret dæk. Det er altså vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, der er angivet på dækket, ikke bliver lavere end den højeste hastighed automobilen må fremføres med. Dit køretøj bør altså ikke kunne køre med højere fart end dækket er lavet til.Afhængigt af, motor størrelsen din Subaru Tribeca har, kan der være afvigelser på, hvor stærkt den kan fremføres med og hermed også hvilken hastighedsgodkendelse dine dæk skal have.

I forbindelse med at få dit køretøj til at køre så sikker og optimalt som det er muligt, er det derfor vigtigt at, du undersøger hjuldataene til enhver detalje, således at du kan få monteret de helt rigtige stålfælge på din bil.

Det korrekte ET mål er meget afgørende

I visse tilfælde kan man komme udfor, at hjulet på køretøjet vil komme til at påfører bilens yderskærm. Dette er ikke Det samme som, at stålfælgen ikke passer, men kan være et resulta af et afvigende ET mål. ET målet viser, hvor langt væk fra automobilens skærmkant, fælgen er placeret. Afhængigt af hvilken motoren din bil har, er ET-numrene også afvigende. De er de et sted mellem 51 - 55. Det er vigtigt, at man retter sig efter ET målet, så man undgår, at dækket kommer til at skrabe mod inderskærmen.

Når man skal montere brugte hjul på autobilen, bør man være obs på, ikke blot at handle de første og de bedste. man skal både henlede opmærksomheden på, hvad gummiet kan holde til, hvor store fælge man skal handle, endvidere antallet af bolte der skal placeres i hjulet.

Reperationer på en Subaru Tribeca 2008-2014

Subaru Tribeca Affjedring / støddæmpereSubaru Tribeca AirconditionSubaru Tribeca Anhængertræk
Subaru Tribeca BatteriSubaru Tribeca BilplejeSubaru Tribeca Bremser
Subaru Tribeca Dæk & hjulSubaru Tribeca DækopbevaringSubaru Tribeca Elektrisk arbejde
Subaru Tribeca FejlsøgningSubaru Tribeca Firehjulsudmåling / Sporing af bilSubaru Tribeca Fælge
Subaru Tribeca GearkasseSubaru Tribeca KoblingSubaru Tribeca Lak- og malerarbejde
Subaru Tribeca MotorSubaru Tribeca OlieskiftSubaru Tribeca Pladearbejde (buler m.m.)
Subaru Tribeca RustarbejdeSubaru Tribeca ServiceeftersynSubaru Tribeca Skadesarbejde
Subaru Tribeca Stenslag & rudeskiftSubaru Tribeca StyretøjSubaru Tribeca Syn & klargøring
Subaru Tribeca Tandrem/kædekitSubaru Tribeca UdstødningSubaru Tribeca Undervognsbehandling