Subaru Sumo 1983-1993

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
1.0I347Benzin4M12 x 1.254x10028 - 30
1.2I351Benzin4M12 x 1.254x10028 - 30
Motor Type: 1.0Værdi
MotorI3
Hestekræfter47
BrændstofBenzin
Antal bolte4
Bolt størrelseM12 x 1.25
Krydsmål4x100
ET mål mellem28 - 30
Vi anbefaler Dækbutikken.dk - Klik her
Motor Type: 1.2Værdi
MotorI3
Hestekræfter51
BrændstofBenzin
Antal bolte4
Bolt størrelseM12 x 1.25
Krydsmål4x100
ET mål mellem28 - 30
Subaru Sumo 1983-1993

På den måde finder du de rigtige dæk

Hastighedsgodkendelsen viser, hvor hurtigt automobilen har lov til at køre med de monteret hjul. Det er derfor vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, som er trykt på dækket, ikke bliver mindre end den maksimale hastighed automobilen må fremføres med. Dit køretøj må altså ikke kunne køre med højere hastighed end dækket kan tåle.Afhængigt af, motor typen din bil har, kan der være afvigelser på, hvor hurtigt den må fremføres med og dermed også hvilken hastighedsgodkendelse dine dæk bør have.

Der findes rigtig mange variationer på data på alufælge, man skal tag med i beregninger, hvis man skal have nye eller brugte hjul til autobilen. Med en din Subaru Sumo er det vigtigt at du undersøger dækkenes hastighedsgodkendelse, før du bestiller dem.

Ved montering af nye fælge på autobilen, bør man være obs på, ikke kun at handle de første og bedste. man skal både være opmærksom på, hvad dækket kan udfordres til, hvilken størrelse fælge man skal investere i, og så antallet af bolte der skal placeres i fælgen.

Det rigtige ET mål er afgørende

I visse tilfælde kan man opleve, at alufælgen på bilen vil komme til at påfører bilens yderskærm. Det er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at fælgen ikke passer, det kan være et resulta af et forkert ET mål. ET målet viser, hvor langt væk fra automobilens yderskærm, alufælgen er placeret. Afhængigt af den motor typen dit køretøj har, er målene også forskellige. De er de mellem 20 - 30. Dog er det vigtigt, at man retter sig efter ET målet, så man kommer udenom, at hjulet kommer til at skrabe mod skærmen.

Krydsmål på dit køretøj?

Krydsmålet oplyser om, hvor langt der er mellem fra bolt til bolten på fælgen i din stålfælge. På mange hjul er der et forskelligt antal bolte, og det er derfor vigtigt, der er lige så mange huller i fælgen, så alufælgen kan monteres korrekt. På dette køretøj er krydsmålet 4x100. Her angiver 4-tallet, hvor mange bolte dækket har, imens 100 angiver hvor mange mm. som er mellem to bolte overfor hinanden.

For at få din bil til at være så sikker og optimalt som muligt, er det derfor vigtigt at, du researcher informationerne på dækkene til punkt og prikke, så du kan få sat de rigtige dæk på din slæde.

Reperationer på en Subaru Sumo 1983-1993

Subaru Sumo Affjedring / støddæmpereSubaru Sumo AirconditionSubaru Sumo Anhængertræk
Subaru Sumo BatteriSubaru Sumo BilplejeSubaru Sumo Bremser
Subaru Sumo Dæk & hjulSubaru Sumo DækopbevaringSubaru Sumo Elektrisk arbejde
Subaru Sumo FejlsøgningSubaru Sumo Firehjulsudmåling / Sporing af bilSubaru Sumo Fælge
Subaru Sumo GearkasseSubaru Sumo KoblingSubaru Sumo Lak- og malerarbejde
Subaru Sumo MotorSubaru Sumo OlieskiftSubaru Sumo Pladearbejde (buler m.m.)
Subaru Sumo RustarbejdeSubaru Sumo ServiceeftersynSubaru Sumo Skadesarbejde
Subaru Sumo Stenslag & rudeskiftSubaru Sumo StyretøjSubaru Sumo Syn & klargøring
Subaru Sumo Tandrem/kædekitSubaru Sumo UdstødningSubaru Sumo Undervognsbehandling