Subaru Impreza 2001-2007

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
1.6iH497Benzin5M12 x 1.255x10055 - 55
Motor Type: 1.6iVærdi
MotorH4
Hestekræfter97
BrændstofBenzin
Antal bolte5
Bolt størrelseM12 x 1.25
Krydsmål5x100
ET mål mellem55 - 55
Subaru Impreza 2001-2007

Således finder du de rette fælge

Der er rigtig mange variationer på hjuldata, man alle skal tag med i beregninger, hvis man skal have nye hjul til sin slæde. Med en dit køretøj er det vigtigt du undersøger dækkenes hastighedsgodkendelse, før du investerer i dem.

Hastighedsgodkendelsen viser, hvor stærkt bilen har lov til at køre med de påsatte fælge. Det er altså vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, der er angivet på dækket, ikke bliver lavere end den maksimale hastighed køretøjet kan fremføres med. Dit køretøj bør altså ikke køre hurtigere end dækket kan tåle.Afhængigt af, motor størrelsen dit køretøj har, kan der være forskel på, hvor stærkt den kan køre og altså også den hastighedsgodkendelse dine dæk bør have.

Med henblik på at få din Subaru Impreza til både at køre så sikker og optimalt som det er muligt, er det derfor essentielt at, du undersøger informationerne på hjulene til enhver detalje, så du kan få sat de korrekte dæk på din automobil.

Det korrekte ET mål er meget afgørende

Under nogle omstændigheder kan man opleve, at hjulet på køretøjet kommer til at skrabe mod bilens yderskærm. Det er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at fælgen ikke passer, det kan være resultatet af et forkert mål. ET målet beretter om, hvor langt væk fra automobilens yderskærm, fælgen sidder. Afhængigt af den motor typen din bil har, er ET-målene også forskellige. Helt overordnet ligger de et sted mellem 55 - 55. Det er vigtigt, at du retter sig efter ET målet, så man undgår, at hjulet kommer til at rammer yderskærmen.

Krydsmål på dit køretøj?

Krydsmålet oplyser om, målet mellem fra bolt til bolten på fælgen i dit hjul. På de fleste fælge er der 4-5 bolte, og det er derfor vigtigt, det samme antal huller i dækket, så hjulet kan monteres korrekt. På Subaru Impreza hedder krydsmålet 5x100. Her angiver 5-tallet, hvor mange bolte stålfælgen har, mens 100 beretter om hvor mange mm. som er mellem to bolte placeret diagonalt.

Ved montering af brugte dæk på autobilen, er det vigtigt at være obs på, ikke kun at investere i de første og de bedste. Her bør man både være opmærksom på, hvad dækket kan holde til, størrelsen på de fælge man bør handle, og så antallet af bolte der skal være i hjulet.

Reperationer på en Subaru Impreza 2001-2007

Subaru Impreza Affjedring / støddæmpereSubaru Impreza AirconditionSubaru Impreza Anhængertræk
Subaru Impreza BatteriSubaru Impreza BilplejeSubaru Impreza Bremser
Subaru Impreza Dæk & hjulSubaru Impreza DækopbevaringSubaru Impreza Elektrisk arbejde
Subaru Impreza FejlsøgningSubaru Impreza Firehjulsudmåling / Sporing af bilSubaru Impreza Fælge
Subaru Impreza GearkasseSubaru Impreza KoblingSubaru Impreza Lak- og malerarbejde
Subaru Impreza MotorSubaru Impreza OlieskiftSubaru Impreza Pladearbejde (buler m.m.)
Subaru Impreza RustarbejdeSubaru Impreza ServiceeftersynSubaru Impreza Skadesarbejde
Subaru Impreza Stenslag & rudeskiftSubaru Impreza StyretøjSubaru Impreza Syn & klargøring
Subaru Impreza Tandrem/kædekitSubaru Impreza UdstødningSubaru Impreza Undervognsbehandling