Subaru Columbuss 1994-1998

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
1.2I372Benzin4M12 x 1.254x10020 - 30
Motor Type: 1.2Værdi
MotorI3
Hestekræfter72
BrændstofBenzin
Antal bolte4
Bolt størrelseM12 x 1.25
Krydsmål4x100
ET mål mellem20 - 30
Subaru Columbuss 1994-1998

Ved montering af brugte eller nye hjul på sin slæde, bør man være henlede opmærksomheden på, ikke kun at investere i de første og bedste. Her bør man både henlede opmærksomheden på, hvad dækket kan holde til, størrelsen på de fælge man vil købe, og så antallet af bolte der skal bruges i hjulet.

Således finder du de rigtige alufælge

Hastighedsgodkendelsen fortæller, hvor stærkt køretøjet har lov til at fremføres med de påsatte dæk. Det er derfor vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, der er støbt på gummiet, ikke er mindre end den maksimale hastighed køretøjet kan køre. Din Subaru Columbuss må altså ikke kunne køre med højere fart end dækket kan tåle.Afhængigt af, motor størrelsen dit køretøj har, er der afvigelser på, hvor stærkt den kan køre og dermed også hvilken hastighedsgodkendelse dine dæk bør have.

Der er rigtig mange forskellige informationer på alufælge, man bør tag med i beregninger, hvis man skal have brugte dæk på autobilen. Med en din bil er det vigtigt at du tjekker dækkenes hastighedsgodkendelse, før du investerer i dem.

Krydsmål på din Subaru Columbuss?

Krydsmålet oplyser om, målet mellem fra bolt til bolten på fælgen i din stålfælge. På mange alufælge er der 4-5 bolte, og det er derfor vigtigt, der er lige så stort antal monteringspunkter i stålfælgen, så dækket kan monteres korrekt. På Subaru Columbuss er krydsmålet 4x100. Her angiver 4-tallet, antallet af bolte stålfælgen har, imens 100 angiver antallet af mm. som er mellem bolte overfor hinanden.

Med henblik på at få dit køretøj til at køre så perfekt og optimalt som muligt, er det derfor vigtigt at, du undersøger informationerne på fælgene til enhver detalje, så du kan få sat de rigtige fælge på din automobil.

Det rigtige ET mål er meget afgørende

Under nogle omstændigheder kan man komme udfor, at alufælgen på automobilen kommer til at påfører bilens skærm kant. Dette er ikke Det samme som, at stålfælgen ikke passer, det kan være et resulta af et forkert mål. målet indikerer, hvor langt væk fra køretøjets skærmkant, stålfælgen er placeret. Afhængigt af hvilken type motor dit køretøj har, er ET-målene også forskellige. Helt overordnet ligger de mellem 20 - 30. Dog er det vigtigt, at man Følger anvisningerne, så man kommer udenom, at dækket kommer til at berører inderskærmen.

Reperationer på en Subaru Columbuss 1994-1998

Subaru Columbuss Affjedring / støddæmpereSubaru Columbuss AirconditionSubaru Columbuss Anhængertræk
Subaru Columbuss BatteriSubaru Columbuss BilplejeSubaru Columbuss Bremser
Subaru Columbuss Dæk & hjulSubaru Columbuss DækopbevaringSubaru Columbuss Elektrisk arbejde
Subaru Columbuss FejlsøgningSubaru Columbuss Firehjulsudmåling / Sporing af bilSubaru Columbuss Fælge
Subaru Columbuss GearkasseSubaru Columbuss KoblingSubaru Columbuss Lak- og malerarbejde
Subaru Columbuss MotorSubaru Columbuss OlieskiftSubaru Columbuss Pladearbejde (buler m.m.)
Subaru Columbuss RustarbejdeSubaru Columbuss ServiceeftersynSubaru Columbuss Skadesarbejde
Subaru Columbuss Stenslag & rudeskiftSubaru Columbuss StyretøjSubaru Columbuss Syn & klargøring
Subaru Columbuss Tandrem/kædekitSubaru Columbuss UdstødningSubaru Columbuss Undervognsbehandling