SsangYong XLV 2016-2020

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
1.6 e-XDiI4114Diesel5M12 x 1.55x11243 - 45
1.6 e-XGiI4126Benzin5M12 x 1.55x11243 - 45
Motor Type: 1.6 e-XDiVærdi
MotorI4
Hestekræfter114
BrændstofDiesel
Antal bolte5
Bolt størrelseM12 x 1.5
Krydsmål5x112
ET mål mellem43 - 45
Vi anbefaler Dækbutikken.dk - Klik her
Motor Type: 1.6 e-XGiVærdi
MotorI4
Hestekræfter126
BrændstofBenzin
Antal bolte5
Bolt størrelseM12 x 1.5
Krydsmål5x112
ET mål mellem43 - 45
SsangYong XLV 2016-2020

Med henblik på at få din bil til at være så perfekt og optimalt som det er muligt, er det derfor essentielt at, du researcher hjuldataene til enhver detalje, således at du kan få sat de helt rigtige stålfælge på dit køretøj.

Det korrekte ET mål er meget vigtigt

I visse tilfælde kan man komme udfor, at fælgen på bilen vil komme til at påfører automobilens yderskærm. Dette er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at stålfælgen er for stort eller for bredt, men kan være resultatet af et u-korrekt ET mål. ET målet beretter om, hvor langt væk fra køretøjets yderskærm, stålfælgen sidder. Afhængigt af hvilken type motor din SsangYong XLV har, er ET-numrene også forskellige. De ligger de mellem 43 - 45. Dog er det vigtigt, at man retter sig efter ET målet, så man kommer udenom, at stålfælgen kommer til at rammer yderskærmen.

Således opdager du de rigtige dæk

Hastighedsgodkendelsen viser, hvor hurtigt automobilen har lov til at fremføres med de påsatte dæk. Det er derfor vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, der er angivet på dækket, ikke er mindre end den højeste hastighed bilen må fremføres med. Din SsangYong XLV bør altså ikke kunne køre hurtigere end dækket kan tåle.Afhængigt af, hvilken motor dit køretøj har, er der afvigelser på, hvor hurtigt den må køre og dermed også den hastighedsgodkendelse dine dæk burde have.

Der findes rigtig mange forskellige data på fælge, man alle skal tag med i beregninger, hvis overvejer nye stålfælge til sin bil. Med en din SsangYong XLV er det vigtigt du tjekker dækkenes hastighedsgodkendelse, før du bestiller dem.

Ved montering af brugte eller nye fælge på autobilen, skal man være henlede opmærksomheden på, ikke blot at købe de første man finder. man skal både være opmærksom på, hvad dækket kan udfordres til, hvilken størrelse fælge man skal investere i, og så antallet af bolte der skal bruges i fælgen.

Krydsmål på dit køretøj?

Krydsmålet fortæller, hvor langt der er mellem fra bolt til bolten på fælgen i din alufælge. På de fleste dæk er der et forskelligt antal bolte, og det er derfor vigtigt, det samme antal monteringspunkter i stålfælgen, så dækket kan påsættes rigtigt. På dette køretøj er krydsmålet 5x112. Her angiver 5-tallet, hvor mange bolte alufælgen har, imens 112 angiver antallet af mm. som er mellem bolte placeret diagonalt.