SsangYong Turismo 2018-2020

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
2.2 e-XDi 220I4176Diesel5M14 x 1.55x13043 - 50
Motor Type: 2.2 e-XDi 220Værdi
MotorI4
Hestekræfter176
BrændstofDiesel
Antal bolte5
Bolt størrelseM14 x 1.5
Krydsmål5x130
ET mål mellem43 - 50
SsangYong Turismo 2018-2020

Hvilket krydsmål på din bil?

Krydsmålet angiver, hvor langt der er mellem fra bolt til bolten på fælgen i din stålfælge. På mange alufælge er der et forskelligt antal bolte, og det er altså vigtigt, der er lige så stort antal huller i stålfælgen, så alufælgen kan monteres korrekt. På SsangYong Turismo hedder krydsmålet 5x130. Her angiver 5-tallet, antallet af bolte fælgen har, mens 130 fortæller antallet af mm. som er mellem bolte overfor hinanden.

Således opdager du de rette fælge

Hastighedsgodkendelsen viser, hvor stærkt automobilen har lov til at køre med de monteret fælge. Det er dermed vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, som er angivet på dækket, ikke er mindre end den maksimale hastighed bilen kan fremføres med. Din SsangYong Turismo bør altså ikke kunne køre med højere hastighed end dækket er lavet til.Afhængigt af, hvilken motor din bil har, er der forskel på, hvor stærkt den må fremføres med og hermed også hvilken hastighedsgodkendelse dine dæk bør have.

Der findes mange forskellige data på fælge, man alle skal tage højde for, hvis overvejer brugte hjul på sin bil. Med en din SsangYong Turismo er det vigtigt at du tjekker dækkenes hastighedsgodkendelse, før du investerer i dem.

Det rigtige ET mål er meget vigtigt

Under nogle omstændigheder kan man komme udfor, at alufælgen på automobilen vil komme til at påfører automobilens skærm kant. Dette er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at fælgen ikke passer, det kan være resultatet af et forkert ET mål. målet beretter om, afstanden fra automobilens yderskærm, alufælgen er placeret. Afhængigt af den motoren din SsangYong Turismo har, er målene også afvigende. Helt overordnet ligger de et sted mellem 43 - 50. Dog er det vigtigt, at du Følger anvisningerne, så man undgår, at hjulet kommer til at rammer inderskærmen.

Ved montering af nye fælge på autobilen, er det vigtigt at være henlede opmærksomheden på, ikke kun at investere i de første og bedste. man skal både være opmærksom på, hvad gummiet kan tåle, størrelsen på de fælge man ønsker at handle, endvidere hvor mange bolte der skal være i fælgen.

For at få din bil til både at køre så perfekt og optimalt som muligt, er det derfor vigtigt at, du studere data på hjulene til enhver detalje, således at du kan få sat de helt rigtige fælge på din slæde.