SsangYong Stavic 2019-2020

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
SsangYong Stavic 2019-2020

I forbindelse med at få din SsangYong Stavic til at køre så perfekt og optimalt som muligt, er det derfor vigtigt at, du undersøger hjuldataene til enhver detalje, så du kan få monteret de helt korrekte fælge på din slæde.

Krydsmål på din bil?

Krydsmålet oplyser om, hvor langt der er mellem fra bolt til bolten på fælgen i dit dæk. På de fleste alufælge er der et forskelligt antal bolte, og det er derfor vigtigt, det samme antal huller i stålfælgen, så stålfælgen kan monteres korrekt. På denne bil er krydsmålet 5x130. Her angiver 5-tallet, hvor mange bolte stålfælgen har, mens 130 beretter om hvor mange mm. som er mellem to bolte placeret diagonalt.

Når man bør montere nye dæk på sin bil, bør man være opmærksom på, ikke kun at investere i de første og de bedste. Her skal man både være obs på, hvad dækket kan holde til, hvilken størrelse fælge man ønsker at handle, samt hvor mange bolte der skal placeres i hjulet.

På den måde finder du de rette fælge

Hastighedsgodkendelsen viser, hvor hurtigt køretøjet må fremføres med de monteret dæk. Det er derfor vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, der er trykt på gummiet, ikke er mindre end den højeste hastighed automobilen kan fremføres med. Dit køretøj må altså ikke køre hurtigere end dækket kan tåle.Afhængigt af, motor størrelsen din bil har, kan der være afvigelser på, hvor hurtigt den kan fremføres med og dermed også hvilken hastighedsgodkendelse dine dæk bør være udstyret med.

Der findes mange forskellige hjuldata, man alle bør tage højde for, hvis man skal have brugte dæk til sin bil. Med en din SsangYong Stavic er det vigtigt at du tjekker dækkenes hastighedsgodkendelse, før du køber dem.

Det rigtige ET mål er meget vigtigt

Under nogle omstændigheder kan man komme udfor, at stålfælgen på automobilen kommer til at skrabe mod bilens yderskærm. Det er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at stålfælgen ikke passer, det kan være resultatet af et afvigende ET mål. målet viser, afstanden fra automobilens yderskærm, stålfælgen er placeret. Afhængigt af den type motor dit køretøj har, er ET-målene også afvigende. De ligger de et sted mellem 43 - 50. Dog er det vigtigt, at du Følger anvisningerne, så man undgår, at hjulet kommer til at rammer skærmkanten.