SsangYong Rodius 2004-2007

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
2.7 XDi0Diesel5M14 x 1.55x13040 - 43
3.20Diesel5M14 x 1.55x13040 - 43
Motor Type: 2.7 XDiVærdi
Motor
Hestekræfter0
BrændstofDiesel
Antal bolte5
Bolt størrelseM14 x 1.5
Krydsmål5x130
ET mål mellem40 - 43
Vi anbefaler Dækbutikken.dk - Klik her
Motor Type: 3.2Værdi
Motor
Hestekræfter0
BrændstofDiesel
Antal bolte5
Bolt størrelseM14 x 1.5
Krydsmål5x130
ET mål mellem40 - 43
SsangYong Rodius 2004-2007

Krydsmål på dit køretøj?

Krydsmålet oplyser om, afstanden mellem fra bolt til bolten på fælgen i dit hjul. På de fleste hjul er der et forskelligt antal bolte, og det er altså vigtigt, der er lige så stort antal huller i hjulet, så hjulet kan påsættes korrekt. På SsangYong Rodius hedder krydsmålet 5x130. Her angiver 5-tallet, hvor mange bolte hjulet har, imens 130 angiver hvor mange mm. der er mellem bolte overfor hinanden.

Når man overvejer motering af brugte eller nye fælge på sin slæde, er det vigtigt at være obs på, ikke blot at handle de første og bedste. Her bør man både være opmærksom på, hvad dækket kan udfordres til, hvilken størrelse fælge man vil købe, og så hvor mange bolte der skal bruges i fælgen.

I forbindelse med at få din bil til både at køre så perfekt og optimalt som muligt, er det derfor vigtigt at, du undersøger informationerne på dækkene til enhver detalje, således at du kan få sat de rette fælge på din slæde.

Således opdager du de rette alufælge

Hastighedsgodkendelsen indikerer, hvor hurtigt automobilen må køre med de påsatte hjul. Det er altså vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, der er trykt på gummiet, ikke bliver lavere end den højeste hastighed køretøjet må køre. Dit køretøj bør altså ikke køre med højere fart end dækket kan tåle.Afhængigt af, hvilken motor din bil har, er der forskel på, hvor stærkt den kan køre og dermed også den hastighedsgodkendelse dine dæk skal have.

Der findes mange variationer på informationer på hjuldæk, man skal tag med i beregninger, hvis man skal have brugte hjul til sit køretøj. Med en din SsangYong Rodius er det vigtigt du tjekker dækkenes hastighedsgodkendelse, før du handler dem.

Det rigtige ET mål er vigtigt

I nogle tilfælde kan man komme udfor, at stålfælgen på køretøjet vil komme til at skrabe mod bilens skærm kant. Dette er ikke Det samme som, at hjulet ikke passer, det kan være et resulta af et afvigende mål. målet viser, hvor langt væk fra bilens yderskærm, fælgen sidder. Afhængigt af hvilken motor typen din bil har, er ET-målene også forskellige. De er de et sted mellem 43 - 50. Dog er det vigtigt, at du Følger anvisningerne, så man kommer udenom, at fælgen kommer til at skrabe mod skærmkanten.