SsangYong Rodius 2007-2013

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
2.7 XDi0Diesel5M14 x 1.55x13040 - 43
3.20Diesel5M14 x 1.55x13040 - 43
Motor Type: 2.7 XDiVærdi
Motor
Hestekræfter0
BrændstofDiesel
Antal bolte5
Bolt størrelseM14 x 1.5
Krydsmål5x130
ET mål mellem40 - 43
Vi anbefaler Dækbutikken.dk - Klik her
Motor Type: 3.2Værdi
Motor
Hestekræfter0
BrændstofDiesel
Antal bolte5
Bolt størrelseM14 x 1.5
Krydsmål5x130
ET mål mellem40 - 43
SsangYong Rodius 2007-2013

Således finder du de korrekte stålfælge

Hastighedsgodkendelsen indikerer, hvor hurtigt automobilen må køre med de påsatte hjul. Det er derfor vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, som er angivet på dækket, ikke er lavere end den højeste hastighed køretøjet kan køre. Dit køretøj bør altså ikke køre hurtigere end dækket er fremstillet til.Afhængigt af, motor typen din SsangYong Rodius har, er der afvigelser på, hvor stærkt den må køre og altså også den hastighedsgodkendelse dine dæk skal have.

Der findes en del forskellige data på fælge, man alle bør tage højde for, hvis overvejer nye alufælge til sin bil. Med en din SsangYong Rodius er det vigtigt at du undersøger dækkenes hastighedsgodkendelse, før du handler dem.

Med henblik på at få din SsangYong Rodius til både at køre så perfekt og optimalt som muligt, er det derfor essentielt at, du studere informationerne på hjulene til punkt og prikke, således at du kan få monteret de helt korrekte dæk på din automobil.

Ved montering af nye hjul på sin slæde, er det vigtigt at være obs på, ikke kun at investere i de første og de bedste. Her bør man både være opmærksom på, hvad dækket kan tåle, størrelsen på de fælge man ønsker at købe, endvidere antallet af bolte der skal være i hjulet.

Det rigtige ET mål er meget vigtigt

I visse tilfælde kan man komme udfor, at hjulet på automobilen vil komme til at skrabe mod køretøjets yderskærm. Dette er ikke Det samme som, at fælgen er for stort eller for bredt, men kan være et resulta af et u-korrekt ET mål. ET målet indikerer, afstanden fra køretøjets yderskærm, hjulet er placeret. Afhængigt af den motor typen din bil har, er ET-numrene også afvigende. De er de mellem 43 - 50. Dog er det vigtigt, at man retter sig efter ET målet, så man kommer udenom, at alufælgen kommer til at berører inderskærmen.

Krydsmål på din bil?

Krydsmålet angiver, målet mellem fra bolt til bolten på fælgen i din stålfælge. På mange alufælge er der et forskelligt antal bolte, og det er altså vigtigt, der er lige så mange monteringspunkter i fælgen, så alufælgen kan monteres korrekt. På den her bil hedder krydsmålet 5x130. Her angiver 5-tallet, antallet af bolte hjulet har, imens 130 angiver hvor mange mm. der er mellem to bolte overfor hinanden.