SsangYong Rodius 2018-2020

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
2.2 e-XDi 220I4176Diesel5M14 x 1.55x13043 - 50
Motor Type: 2.2 e-XDi 220Værdi
MotorI4
Hestekræfter176
BrændstofDiesel
Antal bolte5
Bolt størrelseM14 x 1.5
Krydsmål5x130
ET mål mellem43 - 50
SsangYong Rodius 2018-2020

På den måde finder du de korrekte alufælge

Hastighedsgodkendelsen indikerer, hvor stærkt automobilen har lov til at køre med de monteret fælge. Det er dermed vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, der er støbt på gummiet, ikke er mindre end den højeste hastighed køretøjet kan fremføres med. Dit køretøj bør altså ikke køre med højere fart end dækket er fremstillet til.Afhængigt af, motor størrelsen dit køretøj har, kan der være forskel på, hvor stærkt den må fremføres med og altså også den hastighedsgodkendelse dine dæk skal have.

Der findes en del variationer på info på alufælge, man alle skal tage højde for, hvis overvejer nye stålfælge til autobilen. Med en din SsangYong Rodius er det vigtigt at du undersøger dækkenes hastighedsgodkendelse, før du handler dem.

Det rigtige ET mål er meget vigtigt

Under nogle omstændigheder kan man komme udfor, at stålfælgen på køretøjet kommer til at skrabe mod automobilens yderskærm. Dette er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at stålfælgen er for stort eller for bredt, men kan være resultatet af et forkert mål. målet indikerer, afstanden fra bilens yderskærm, alufælgen sidder. Afhængigt af den motoren dit køretøj har, er målene også afvigende. Helt overordnet er de mellem 43 - 50. Det er vigtigt, at man Følger anvisningerne, så man undgår, at alufælgen kommer til at berører inderskærmen.

Krydsmål på din SsangYong Rodius?

Krydsmålet angiver, afstanden mellem fra bolt til bolten på fælgen i din alufælge. På de fleste fælge er der et forskelligt antal bolte, og det er altså vigtigt, der er lige så stort antal monteringspunkter i dækket, så hjulet kan monteres korrekt. På det her køretøj et krydsmål på 5x130. Her angiver 5-tallet, antallet af bolte alufælgen har, imens 130 fortæller antallet af mm. der er mellem to bolte overfor hinanden.

Ved montering af brugte eller nye hjul på sit køretøj, er det vigtigt at være opmærksom på, ikke blot at investere i de første man finder. Her skal man både være obs på, hvad dækket kan udfordres til, hvilken størrelse fælge man vil handle, samt hvor mange bolte der skal være i fælgen.

For at få dit køretøj til både at køre så sikker og optimalt som muligt, er det derfor vigtigt at, du undersøger hjuldataene til punkt og prikke, så du kan få sat de rigtige stålfælge på din bil.