SsangYong Rexton W 2012-2017

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
2.0 DI4153Diesel5M14 x 1.55x13043 - 43
Motor Type: 2.0 DVærdi
MotorI4
Hestekræfter153
BrændstofDiesel
Antal bolte5
Bolt størrelseM14 x 1.5
Krydsmål5x130
ET mål mellem43 - 43
SsangYong Rexton W 2012-2017

I forbindelse med at få din SsangYong Rexton W til at være så sikker og optimalt som det er muligt, er det derfor vigtigt at, du researcher data på dækkene til enhver detalje, således at du kan få monteret de helt korrekte fælge på din bil.

Det korrekte ET mål er vigtigt

Under nogle omstændigheder kan man opleve, at alufælgen på automobilen kommer til at påfører køretøjets skærm kant. Dette er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at stålfælgen ikke passer, men kan være et resulta af et afvigende ET mål. målet viser, hvor langt væk fra automobilens skærmkant, hjulet sidder. Afhængigt af den type motor din SsangYong Rexton W har, er målene også forskellige. De er de et sted mellem 43 - 43. Dog er det vigtigt, at man retter sig efter ET målet, så man undgår, at stålfælgen kommer til at skrabe mod yderskærmen.

Sådan finder du de rigtige hjul

Der er mange variationer på data på fælge, man skal tag med i beregninger, når man skal have brugte stålfælge på sit køretøj. Med en din bil er det vigtigt du tjekker dækkenes hastighedsgodkendelse, før du køber dem.

Hastighedsgodkendelsen viser, hvor stærkt køretøjet må køre med de monteret dæk. Det er altså vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, som er trykt på gummiet, ikke er lavere end den højeste hastighed bilen må køre. Dit køretøj må altså ikke kunne køre med højere fart end dækket kan tåle.Afhængigt af, motor typen din SsangYong Rexton W har, kan der være afvigelser på, hvor hurtigt den kan køre og hermed også den hastighedsgodkendelse dine dæk bør være udstyret med.

Når man bør montere brugte eller nye fælge på autobilen, skal man være obs på, ikke blot at handle de første og bedste. man skal både henlede opmærksomheden på, hvad dækket kan udfordres til, hvilken størrelse fælge man ønsker at investere i, endvidere antallet af bolte der skal bruges i hjulet.

Hvilket krydsmål på din SsangYong Rexton W?

Krydsmålet oplyser om, afstanden mellem fra bolt til bolten på fælgen i din stålfælge. På de fleste fælge er der 4-5 bolte, og det er derfor vigtigt, der er lige så mange monteringspunkter i alufælgen, så fælgen kan påsættes korrekt. På dette køretøj hedder krydsmålet 5x130. Her angiver 5-tallet, antallet af bolte stålfælgen har, imens 130 fortæller antallet af mm. der er mellem to bolte placeret diagonalt.