SsangYong Rexton Sports 2018-2020

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
2.2 e-XDiI4178Diesel5M14 x 1.55x13033 - 43
Motor Type: 2.2 e-XDiVærdi
MotorI4
Hestekræfter178
BrændstofDiesel
Antal bolte5
Bolt størrelseM14 x 1.5
Krydsmål5x130
ET mål mellem33 - 43
SsangYong Rexton Sports 2018-2020

Hvilket krydsmål på dit køretøj?

Krydsmålet fortæller, afstanden mellem fra bolt til bolten på fælgen i din fælge. På de fleste hjul er der 4-5 bolte, og det er altså vigtigt, det samme antal huller i fælgen, så alufælgen kan monteres korrekt. På denne bil er krydsmålet 5x130. Her angiver 5-tallet, hvor mange bolte hjulet har, imens 130 fortæller antallet af mm. som er mellem bolte placeret diagonalt.

Ved montering af brugte hjul på sin slæde, er det vigtigt at være obs på, ikke kun at handle de første og bedste. man skal både være opmærksom på, hvad dækket kan tåle, størrelsen på de fælge man ønsker at købe, samt antallet af bolte der skal være i fælgen.

Sådan opdager du de rette dæk

Hastighedsgodkendelsen indikerer, hvor stærkt automobilen har lov til at køre med de påsatte fælge. Det er altså vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, der er støbt på gummiet, ikke bliver mindre end den højeste hastighed automobilen må fremføres med. Din bil bør altså ikke kunne køre med højere fart end dækket er fremstillet til.Afhængigt af, hvilken motor din bil har, er der afvigelser på, hvor stærkt den kan fremføres med og altså også hvilken hastighedsgodkendelse dine dæk burde have.

Der findes rigtig mange forskellige informationer på alufælge, man bør tag med i beregninger, hvis man skal have nye eller brugte fælge på sin slæde. Med en din SsangYong Rexton Sports er det vigtigt du undersøger dækkenes hastighedsgodkendelse, før du investerer i dem.

Det korrekte ET mål er afgørende

I visse tilfælde kan man opleve, at stålfælgen på automobilen kommer til at ramme køretøjets yderskærm. Dette er ikke Det samme som, at fælgen ikke passer, men kan være et resulta af et forkert mål. ET målet beretter om, afstanden fra køretøjets yderskærm, alufælgen er placeret. Afhængigt af den motoren din SsangYong Rexton Sports har, er målene også afvigende. De er de mellem 33 - 43. Det er vigtigt, at du retter sig efter ET målet, så man undgår, at dækket kommer til at skrabe mod skærmkanten.

I forbindelse med at få din bil til at være så sikker og optimalt som muligt, er det derfor vigtigt at, du researcher data på dækkene til enhver detalje, således at du kan få sat de helt rette dæk på din bil.