SsangYong Rexton 2001-2006

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
SsangYong Rexton 2001-2006

Med henblik på at få din bil til både at køre så sikker og optimalt som muligt, er det derfor essentielt at, du studere hjuldataene til punkt og prikke, så du kan få monteret de rigtige fælge på dit køretøj.

Krydsmål på din SsangYong Rexton?

Krydsmålet angiver, afstanden mellem fra bolt til bolten på fælgen i din stålfælge. På mange fælge er der et forskelligt antal bolte, og det er derfor vigtigt, det samme antal huller i hjulet, så stålfælgen kan påsættes rigtigt. På dette køretøj er krydsmålet 5x130. Her angiver 5-tallet, hvor mange bolte alufælgen har, mens 130 beretter om hvor mange mm. der er mellem to bolte placeret diagonalt.

På den måde opdager du de rigtige alufælge

Hastighedsgodkendelsen fortæller, hvor stærkt køretøjet har lov til at fremføres med de påsatte hjul. Det er dermed vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, som er trykt på gummiet, ikke bliver lavere end den maksimale hastighed køretøjet kan køre. Dit køretøj må altså ikke køre med højere hastighed end dækket er fremstillet til.Afhængigt af, motor typen din bil har, er der afvigelser på, hvor stærkt den kan køre og altså også hvilken hastighedsgodkendelse dine dæk bør have.

Der findes en del variationer på informationer på fælge, man alle skal tag med i beregninger, hvis overvejer nye fælge til sit køretøj. Med en din SsangYong Rexton er det vigtigt du tjekker dækkenes hastighedsgodkendelse, før du handler dem.

Ved montering af nye fælge på sin bil, skal man være henlede opmærksomheden på, ikke blot at handle de første man finder. man skal både være obs på, hvad gummiet kan udfordres til, hvor store fælge man skal købe, endvidere hvor mange bolte der skal være i hjulet.

Det rigtige ET mål er meget vigtigt

Under nogle omstændigheder kan man komme udfor, at stålfælgen på køretøjet kommer til at ramme automobilens skærm kant. Dette er ikke Det samme som, at stålfælgen er for stort eller for bredt, det kan være resultatet af et afvigende mål. målet indikerer, afstanden fra køretøjets skærmkant, dækket sidder. Afhængigt af hvilken motoren din bil har, er målene også afvigende. Helt overordnet ligger de mellem 43 - 43. Det er vigtigt, at man Følger anvisningerne, så man kommer udenom, at stålfælgen kommer til at rammer inderskærmen.