SsangYong Musso 2018-2020

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
2.2 e-XDiI4178Diesel5M14 x 1.55x13033 - 43
Motor Type: 2.2 e-XDiVærdi
MotorI4
Hestekræfter178
BrændstofDiesel
Antal bolte5
Bolt størrelseM14 x 1.5
Krydsmål5x130
ET mål mellem33 - 43
SsangYong Musso 2018-2020

Krydsmål på din SsangYong Musso?

Krydsmålet fortæller, hvor langt der er mellem fra bolt til bolten på fælgen i din alufælge. På de fleste dæk er der 4-5 bolte, og det er derfor vigtigt, det samme antal monteringspunkter i fælgen, så alufælgen kan påsættes rigtigt. På SsangYong Musso et krydsmål på 5x130. Her angiver 5-tallet, hvor mange bolte hjulet har, imens 130 beretter om hvor mange mm. der er mellem bolte placeret diagonalt.

Når man bør montere brugte fælge på sit køretøj, er det vigtigt at være henlede opmærksomheden på, ikke kun at handle de første og bedste. man skal både henlede opmærksomheden på, hvad gummiet kan holde til, størrelsen på de fælge man skal handle, samt antallet af bolte der skal bruges i hjulet.

Sådan opdager du de rigtige dæk

Der findes en del variationer på info på alufælge, man alle skal tage højde for, når man skal have brugte hjul til sin slæde. Med en din SsangYong Musso er det vigtigt at du tjekker dækkenes hastighedsgodkendelse, før du investerer i dem.

Hastighedsgodkendelsen fortæller, hvor hurtigt køretøjet må køre med de påsatte dæk. Det er dermed vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, som er beskrevet på gummiet, ikke er lavere end den maksimale hastighed automobilen må fremføres med. Din SsangYong Musso må altså ikke kunne køre med højere hastighed end dækket er fremstillet til.Afhængigt af, hvilken motor din bil har, kan der være afvigelser på, hvor stærkt den må fremføres med og hermed også hvilken hastighedsgodkendelse dine dæk burde være udstyret med.

For at få din bil til at køre så perfekt og optimalt som muligt, er det derfor essentielt at, du undersøger hjuldataene til enhver detalje, således at du kan få sat de helt rette hjul på din slæde.

Det rigtige ET mål er meget afgørende

I nogle tilfælde kan man opleve, at dækket på automobilen vil komme til at skrabe mod bilens yderskærm. Det er ikke Det samme som, at dækket er for stort eller for bredt, det kan være et resulta af et forkert mål. målet indikerer, afstanden fra automobilens skærmkant, alufælgen er placeret. Afhængigt af hvilken motor typen din bil har, er ET-målene også forskellige. De er de mellem 33 - 43. Dog er det vigtigt, at du Følger anvisningerne, så man undgår, at alufælgen kommer til at rammer yderskærmen.