SsangYong LUVi 2015-2020

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
1.6 e-XDiI4113Diesel5M12 x 1.55x11243 - 45
1.6 e-XGiI4126Benzin5M12 x 1.55x11243 - 45
Motor Type: 1.6 e-XDiVærdi
MotorI4
Hestekræfter113
BrændstofDiesel
Antal bolte5
Bolt størrelseM12 x 1.5
Krydsmål5x112
ET mål mellem43 - 45
Vi anbefaler Dækbutikken.dk - Klik her
Motor Type: 1.6 e-XGiVærdi
MotorI4
Hestekræfter126
BrændstofBenzin
Antal bolte5
Bolt størrelseM12 x 1.5
Krydsmål5x112
ET mål mellem43 - 45
SsangYong LUVi 2015-2020

Når man overvejer motering af brugte fælge på sin slæde, skal man være obs på, ikke blot at investere i de første man finder. Her bør man både henlede opmærksomheden på, hvad gummiet kan tåle, hvilken størrelse fælge man vil købe, endvidere hvor mange bolte der skal være i fælgen.

Krydsmål på dit køretøj?

Krydsmålet oplyser om, hvor langt der er mellem fra bolt til bolten på fælgen i din fælge. På mange hjul er der 4-5 bolte, og det er altså vigtigt, der er lige så stort antal huller i stålfælgen, så dækket kan påsættes rigtigt. På denne bil er krydsmålet 5x112. Her angiver 5-tallet, hvor mange bolte fælgen har, imens 112 fortæller hvor mange mm. der er mellem to bolte overfor hinanden.

Det korrekte ET mål er afgørende

Under nogle omstændigheder kan man opleve, at fælgen på køretøjet kommer til at skrabe mod automobilens skærm kant. Det er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at hjulet er for stort eller for bredt, men kan være resultatet af et forkert ET mål. målet beretter om, afstanden fra bilens skærmkant, stålfælgen sidder. Afhængigt af den motoren din SsangYong LUVi har, er ET-numrene også afvigende. Helt overordnet ligger de et sted mellem 43 - 45. Det er vigtigt, at du retter sig efter ET målet, så man kommer udenom, at hjulet kommer til at rammer yderkanten.

På den måde opdager du de korrekte stålfælge

Hastighedsgodkendelsen indikerer, hvor hurtigt bilen må køre med de monteret dæk. Det er derfor vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, som er angivet på gummiet, ikke er mindre end den maksimale hastighed automobilen kan køre. Din bil bør altså ikke køre hurtigere end dækket kan tåle.Afhængigt af, hvilken motor dit køretøj har, er der afvigelser på, hvor hurtigt den kan køre og dermed også hvilken hastighedsgodkendelse dine dæk bør være udstyret med.

Der er mange forskellige informationer på fælge, man bør tag med i beregninger, når overvejer brugte fælge på sin bil. Med en din SsangYong LUVi er det vigtigt at du tjekker dækkenes hastighedsgodkendelse, før du investerer i dem.

Med henblik på at få din bil til at være så perfekt og optimalt som det er muligt, er det derfor vigtigt at, du researcher hjuldataene til enhver detalje, således at du kan få monteret de helt korrekte dæk på din bil.