SsangYong Kyron 2005-2007

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
2.0 XdiI4139Diesel5M14 x 1.55x13043 - 43
2.7 XdiI5162Diesel5M14 x 1.55x13043 - 43
Motor Type: 2.0 XdiVærdi
MotorI4
Hestekræfter139
BrændstofDiesel
Antal bolte5
Bolt størrelseM14 x 1.5
Krydsmål5x130
ET mål mellem43 - 43
Vi anbefaler Dækbutikken.dk - Klik her
Motor Type: 2.7 XdiVærdi
MotorI5
Hestekræfter162
BrændstofDiesel
Antal bolte5
Bolt størrelseM14 x 1.5
Krydsmål5x130
ET mål mellem43 - 43
SsangYong Kyron 2005-2007

Med henblik på at få din bil til både at køre så perfekt og optimalt som muligt, er det derfor vigtigt at, du undersøger hjuldataene til punkt og prikke, så du kan få sat de rigtige dæk på din bil.

Ved montering af nye hjul på sit køretøj, skal man være opmærksom på, ikke kun at købe de første og de bedste. Her bør man både være obs på, hvad gummiet kan holde til, størrelsen på de fælge man vil købe, endvidere antallet af bolte der skal placeres i fælgen.

Det rigtige ET mål er meget afgørende

Under nogle omstændigheder kan man komme udfor, at stålfælgen på automobilen kommer til at ramme køretøjets skærm kant. Dette er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at dækket er for stort eller for bredt, det kan være et resulta af et u-korrekt ET mål. målet indikerer, afstanden fra bilens yderskærm, dækket sidder. Afhængigt af den type motor din bil har, er ET-målene også afvigende. Helt overordnet ligger de mellem 43 - 43. Dog er det vigtigt, at man retter sig efter ET målet, så man undgår, at hjulet kommer til at berører skærmen.

På den måde opdager du de rette fælge

Der findes rigtig mange variationer på informationer på hjuldæk, man bør tage højde for, hvis man skal have nye alufælge på sit køretøj. Med en din bil er det vigtigt du undersøger dækkenes hastighedsgodkendelse, før du køber dem.

Hastighedsgodkendelsen viser, hvor hurtigt bilen må fremføres med de monteret fælge. Det er dermed vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, der er trykt på dækket, ikke bliver lavere end den højeste hastighed bilen kan fremføres med. Din SsangYong Kyron må altså ikke kunne køre med højere hastighed end dækket er fremstillet til.Afhængigt af, motor typen din SsangYong Kyron har, kan der være afvigelser på, hvor hurtigt den må køre og altså også hvilken hastighedsgodkendelse dine dæk bør have.

Hvilket krydsmål på dit køretøj?

Krydsmålet angiver, hvor langt der er mellem fra bolt til bolten på fælgen i din alufælge. På de fleste stålfælge er der et forskelligt antal bolte, og det er derfor vigtigt, der er lige så stort antal huller i alufælgen, så dækket kan påsættes rigtigt. På dette køretøj et krydsmål på 5x130. Her angiver 5-tallet, antallet af bolte hjulet har, imens 130 fortæller hvor mange mm. der er mellem to bolte placeret diagonalt.