SsangYong Korando Sports 2012-2018

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
2.0 e-XDiI4153Diesel5M14 x 1.55x13043 - 43
Motor Type: 2.0 e-XDiVærdi
MotorI4
Hestekræfter153
BrændstofDiesel
Antal bolte5
Bolt størrelseM14 x 1.5
Krydsmål5x130
ET mål mellem43 - 43
SsangYong Korando Sports 2012-2018

Ved montering af nye hjul på autobilen, er det vigtigt at være henlede opmærksomheden på, ikke blot at investere i de første og de bedste. man skal både henlede opmærksomheden på, hvad dækket kan udfordres til, hvor store fælge man skal investere i, og så antallet af bolte der skal være i fælgen.

Sådan opdager du de rette alufælge

Hastighedsgodkendelsen indikerer, hvor stærkt automobilen må køre med de påsatte fælge. Det er dermed vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, som er støbt på dækket, ikke bliver mindre end den højeste hastighed bilen kan fremføres med. Dit køretøj bør altså ikke køre hurtigere end dækket er lavet til.Afhængigt af, hvilken motor din bil har, er der afvigelser på, hvor hurtigt den må fremføres med og hermed også hvilken hastighedsgodkendelse dine dæk skal have.

Der findes en del forskellige data på fælge, man alle bør tag med i beregninger, hvis man skal have brugte hjul til autobilen. Med en dit køretøj er det vigtigt at du tjekker dækkenes hastighedsgodkendelse, før du køber dem.

Krydsmål på din bil?

Krydsmålet angiver, afstanden mellem fra bolt til bolten på fælgen i dit dæk. På mange stålfælge er der et forskelligt antal bolte, og det er altså vigtigt, der er lige så stort antal huller i fælgen, så alufælgen kan monteres korrekt. På dette køretøj er krydsmålet 5x130. Her angiver 5-tallet, hvor mange bolte fælgen har, mens 130 fortæller antallet af mm. der er mellem bolte placeret diagonalt.

Det rigtige ET mål er afgørende

Under nogle omstændigheder kan man komme udfor, at dækket på køretøjet kommer til at skrabe mod automobilens skærm kant. Det er ikke Det samme som, at dækket ikke passer, det kan være et resulta af et u-korrekt mål. ET målet indikerer, hvor langt væk fra bilens skærmkant, stålfælgen er placeret. Afhængigt af den motoren din bil har, er målene også forskellige. De ligger de et sted mellem 43 - 43. Dog er det vigtigt, at du retter sig efter ET målet, så man kommer udenom, at alufælgen kommer til at skrabe mod inderskærmen.

I forbindelse med at få dit køretøj til at køre så perfekt og optimalt som muligt, er det derfor essentielt at, du studere informationerne på hjulene til enhver detalje, således at du kan få monteret de rette stålfælge på din bil.