SsangYong Korando 1988-1996

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
SsangYong Korando 1988-1996

Ved montering af nye hjul på sin bil, bør man være obs på, ikke blot at handle de første og de bedste. man skal både være opmærksom på, hvad gummiet kan udfordres til, hvor store fælge man bør handle, endvidere antallet af bolte der skal anvendes i fælgen.

Hvilket krydsmål på din SsangYong Korando?

Krydsmålet angiver, målet mellem fra bolt til bolten på fælgen i dit hjul. På mange stålfælge er der et forskelligt antal bolte, og det er altså vigtigt, det samme antal huller i dækket, så fælgen kan monteres rigtigt. På den her bil et krydsmål på 5x112. Her angiver 5-tallet, hvor mange bolte hjulet har, imens 112 beretter om antallet af mm. der er mellem bolte overfor hinanden.

Det korrekte ET mål er vigtigt

I visse tilfælde kan man opleve, at dækket på bilen kommer til at skrabe mod automobilens yderskærm. Dette er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at alufælgen er for stort eller for bredt, det kan være et resulta af et afvigende ET mål. ET målet indikerer, afstanden fra automobilens skærmkant, stålfælgen er placeret. Afhængigt af den type motor din SsangYong Korando har, er ET-målene også afvigende. De er de et sted mellem 39.5 - 43. Dog er det vigtigt, at man retter sig efter ET målet, så man undgår, at stålfælgen kommer til at rammer skærmen.

For at få dit køretøj til at køre så sikker og optimalt som det er muligt, er det derfor essentielt at, du researcher informationerne på fælgene til enhver detalje, så du kan få sat de rette dæk på din slæde.

Således opdager du de rette stålfælge

Hastighedsgodkendelsen viser, hvor hurtigt køretøjet må køre med de påsatte fælge. Det er dermed vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, der er trykt på dækket, ikke bliver mindre end den maksimale hastighed køretøjet må køre. Dit køretøj bør altså ikke køre med højere fart end dækket er lavet til.Afhængigt af, hvilken motor dit køretøj har, er der forskel på, hvor hurtigt den kan køre og altså også den hastighedsgodkendelse dine dæk burde være udstyret med.

Der er en del variationer på data på fælge, man alle skal tag med i beregninger, når overvejer nye eller brugte fælge på sin bil. Med en din bil er det vigtigt at du undersøger dækkenes hastighedsgodkendelse, før du handler dem.