SsangYong Korando 2010-2012

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
2.0 e-XDiI4173Diesel5M12 x 1.55x11239.5 - 43
Motor Type: 2.0 e-XDiVærdi
MotorI4
Hestekræfter173
BrændstofDiesel
Antal bolte5
Bolt størrelseM12 x 1.5
Krydsmål5x112
ET mål mellem39.5 - 43
SsangYong Korando 2010-2012

Når man bør montere brugte eller nye dæk på sin slæde, skal man være henlede opmærksomheden på, ikke blot at købe de første og bedste. man skal både henlede opmærksomheden på, hvad dækket kan tåle, hvilken størrelse fælge man ønsker at købe, endvidere antallet af bolte der skal være i fælgen.

Det rigtige ET mål er meget vigtigt

Under nogle omstændigheder kan man komme udfor, at fælgen på bilen vil komme til at skrabe mod køretøjets skærm kant. Det er ikke Det samme som, at hjulet ikke passer, men kan være resultatet af et forkert ET mål. ET målet indikerer, afstanden fra automobilens skærmkant, dækket er placeret. Afhængigt af hvilken motor typen din bil har, er målene også afvigende. De ligger de et sted mellem 39.5 - 43. Dog er det vigtigt, at du retter sig efter ET målet, så man kommer udenom, at dækket kommer til at berører yderkanten.

Krydsmål på din bil?

Krydsmålet angiver, hvor langt der er mellem fra bolt til bolten på fælgen i din fælge. På de fleste alufælge er der 4-5 bolte, og det er derfor vigtigt, der er lige så mange monteringspunkter i fælgen, så alufælgen kan monteres rigtigt. På SsangYong Korando hedder krydsmålet 5x112. Her angiver 5-tallet, antallet af bolte stålfælgen har, mens 112 fortæller antallet af mm. som er mellem bolte placeret diagonalt.

For at få dit køretøj til både at køre så sikker og optimalt som muligt, er det derfor vigtigt at, du undersøger informationerne på dækkene til enhver detalje, så du kan få monteret de helt rette stålfælge på din bil.

Således finder du de rigtige dæk

Hastighedsgodkendelsen indikerer, hvor hurtigt køretøjet må køre med de påsatte fælge. Det er dermed vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, som er angivet på gummiet, ikke bliver lavere end den maksimale hastighed køretøjet kan fremføres med. Din SsangYong Korando må altså ikke kunne køre med højere hastighed end dækket er lavet til.Afhængigt af, motor størrelsen din bil har, kan der være afvigelser på, hvor hurtigt den må fremføres med og hermed også den hastighedsgodkendelse dine dæk bør have.

Der findes en del variationer på informationer på fælge, man alle skal tag med i beregninger, når overvejer nye eller brugte hjul på sin bil. Med en din SsangYong Korando er det vigtigt at du undersøger dækkenes hastighedsgodkendelse, før du handler dem.