SsangYong Actyon Sports 2006-2012

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
2.0 XdiI4139Diesel5M14 x 1.55x13043 - 43
Motor Type: 2.0 XdiVærdi
MotorI4
Hestekræfter139
BrændstofDiesel
Antal bolte5
Bolt størrelseM14 x 1.5
Krydsmål5x130
ET mål mellem43 - 43
SsangYong Actyon Sports 2006-2012

Det rigtige ET mål er vigtigt

I visse tilfælde kan man opleve, at stålfælgen på automobilen vil komme til at ramme bilens skærm kant. Det er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at hjulet ikke passer, det kan være et resulta af et u-korrekt mål. målet indikerer, hvor langt væk fra automobilens skærmkant, alufælgen sidder. Afhængigt af den motoren dit køretøj har, er målene også forskellige. De ligger de et sted mellem 43 - 43. Det er vigtigt, at man Følger anvisningerne, så man kommer udenom, at fælgen kommer til at rammer yderskærmen.

Når man overvejer motering af nye hjul på sin slæde, er det vigtigt at være henlede opmærksomheden på, ikke blot at handle de første og bedste. man skal både henlede opmærksomheden på, hvad dækket kan udfordres til, hvilken størrelse fælge man skal købe, samt antallet af bolte der skal placeres i fælgen.

I forbindelse med at få dit køretøj til at køre så perfekt og optimalt som muligt, er det derfor vigtigt at, du researcher data på hjulene til enhver detalje, så du kan få monteret de helt korrekte fælge på din automobil.

Krydsmål på din bil?

Krydsmålet fortæller, målet mellem fra bolt til bolten på fælgen i din stålfælge. På de fleste stålfælge er der 4-5 bolte, og det er altså vigtigt, der er lige så mange monteringspunkter i fælgen, så fælgen kan monteres korrekt. På SsangYong Actyon Sports et krydsmål på 5x130. Her angiver 5-tallet, antallet af bolte stålfælgen har, imens 130 fortæller antallet af mm. der er mellem to bolte overfor hinanden.

Således opdager du de rigtige stålfælge

Der findes en del forskellige informationer på alufælge, man alle bør tage højde for, når man skal have nye eller brugte dæk på sin slæde. Med en dit køretøj er det vigtigt at du undersøger dækkenes hastighedsgodkendelse, før du investerer i dem.

Hastighedsgodkendelsen indikerer, hvor hurtigt automobilen har lov til at køre med de monteret dæk. Det er dermed vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, som er angivet på gummiet, ikke er lavere end den maksimale hastighed automobilen må fremføres med. Din SsangYong Actyon Sports bør altså ikke kunne køre med højere fart end dækket kan tåle.Afhængigt af, motor størrelsen dit køretøj har, kan der være afvigelser på, hvor hurtigt den kan fremføres med og dermed også den hastighedsgodkendelse dine dæk bør være udstyret med.