SsangYong Actyon 2010-2013

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
2.0 XdiI4139Diesel5M14 x 1.55x13043 - 43
2.3iI4148Benzin5M14 x 1.55x13043 - 43
Motor Type: 2.0 XdiVærdi
MotorI4
Hestekræfter139
BrændstofDiesel
Antal bolte5
Bolt størrelseM14 x 1.5
Krydsmål5x130
ET mål mellem43 - 43
Vi anbefaler Dækbutikken.dk - Klik her
Motor Type: 2.3iVærdi
MotorI4
Hestekræfter148
BrændstofBenzin
Antal bolte5
Bolt størrelseM14 x 1.5
Krydsmål5x130
ET mål mellem43 - 43
SsangYong Actyon 2010-2013

Det rigtige ET mål er meget vigtigt

Under nogle omstændigheder kan man komme udfor, at hjulet på bilen vil komme til at skrabe mod køretøjets skærm kant. Dette er ikke Det samme som, at dækket ikke passer, det kan være et resulta af et afvigende ET mål. målet indikerer, hvor langt væk fra bilens skærmkant, fælgen er placeret. Afhængigt af hvilken type motor din SsangYong Actyon har, er målene også forskellige. Helt overordnet er de mellem 39 - 43. Det er vigtigt, at man retter sig efter ET målet, så man undgår, at fælgen kommer til at berører skærmkanten.

Således opdager du de rette hjul

Hastighedsgodkendelsen indikerer, hvor stærkt køretøjet må køre med de påsatte fælge. Det er altså vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, der er angivet på dækket, ikke bliver lavere end den maksimale hastighed automobilen må fremføres med. Dit køretøj må altså ikke kunne køre hurtigere end dækket er fremstillet til.Afhængigt af, hvilken motor din SsangYong Actyon har, er der forskel på, hvor stærkt den må køre og dermed også den hastighedsgodkendelse dine dæk burde være udstyret med.

Der er mange variationer på hjuldata, man alle bør tag med i beregninger, hvis overvejer brugte dæk på sin bil. Med en dit køretøj er det vigtigt at du tjekker dækkenes hastighedsgodkendelse, før du køber dem.

I forbindelse med at få din SsangYong Actyon til både at køre så sikker og optimalt som det er muligt, er det derfor vigtigt at, du researcher hjuldataene til punkt og prikke, så du kan få sat de helt rette fælge på dit køretøj.

Krydsmål på din bil?

Krydsmålet oplyser om, afstanden mellem fra bolt til bolten på fælgen i dit hjul. På mange fælge er der 4-5 bolte, og det er altså vigtigt, det samme antal huller i dækket, så fælgen kan monteres rigtigt. På den her bil et krydsmål på 5x112. Her angiver 5-tallet, antallet af bolte alufælgen har, mens 112 fortæller hvor mange mm. der er mellem bolte overfor hinanden.

Når man overvejer motering af brugte eller nye dæk på sin slæde, er det vigtigt at være obs på, ikke kun at handle de første og bedste. Her skal man både være obs på, hvad gummiet kan holde til, hvor store fælge man skal købe, endvidere antallet af bolte der skal bruges i hjulet.