SsangYong Actyon 2013-2020

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
2.0 e-XDiI4173Diesel5M12 x 1.55x11239 - 43
2.0iI4148Benzin5M12 x 1.55x11239 - 43
Motor Type: 2.0 e-XDiVærdi
MotorI4
Hestekræfter173
BrændstofDiesel
Antal bolte5
Bolt størrelseM12 x 1.5
Krydsmål5x112
ET mål mellem39 - 43
Vi anbefaler Dækbutikken.dk - Klik her
Motor Type: 2.0iVærdi
MotorI4
Hestekræfter148
BrændstofBenzin
Antal bolte5
Bolt størrelseM12 x 1.5
Krydsmål5x112
ET mål mellem39 - 43
SsangYong Actyon 2013-2020

Således finder du de rette stålfælge

Hastighedsgodkendelsen fortæller, hvor stærkt bilen har lov til at fremføres med de påsatte hjul. Det er derfor vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, som er beskrevet på dækket, ikke bliver lavere end den højeste hastighed automobilen må køre. Dit køretøj bør altså ikke køre med højere hastighed end dækket er lavet til.Afhængigt af, motor størrelsen din bil har, er der forskel på, hvor hurtigt den kan køre og altså også hvilken hastighedsgodkendelse dine dæk burde have.

Der findes rigtig mange forskellige hjuldata, man alle skal tag med i beregninger, når man skal have brugte alufælge på sit køretøj. Med en din SsangYong Actyon er det vigtigt du undersøger dækkenes hastighedsgodkendelse, før du bestiller dem.

Det rigtige ET mål er meget vigtigt

I nogle tilfælde kan man komme udfor, at dækket på bilen kommer til at ramme køretøjets yderskærm. Dette er ikke Det samme som, at alufælgen ikke passer, men kan være resultatet af et afvigende mål. ET målet indikerer, afstanden fra automobilens yderskærm, stålfælgen er placeret. Afhængigt af hvilken motoren din SsangYong Actyon har, er målene også afvigende. De er de et sted mellem 39 - 43. Det er vigtigt, at du retter sig efter ET målet, så man undgår, at alufælgen kommer til at berører yderkanten.

I forbindelse med at få din bil til at være så sikker og optimalt som det er muligt, er det derfor vigtigt at, du researcher informationerne på fælgene til punkt og prikke, så du kan få sat de rigtige hjul på din automobil.

Ved montering af nye fælge på sin slæde, bør man være obs på, ikke kun at investere i de første og bedste. man skal både være opmærksom på, hvad dækket kan udfordres til, hvilken størrelse fælge man vil investere i, samt antallet af bolte der skal være i fælgen.

Krydsmål på din bil?

Krydsmålet angiver, afstanden mellem fra bolt til bolten på fælgen i din alufælge. På mange stålfælge er der 4-5 bolte, og det er derfor vigtigt, der er lige så mange monteringspunkter i fælgen, så dækket kan monteres korrekt. På SsangYong Actyon et krydsmål på 5x112. Her angiver 5-tallet, antallet af bolte hjulet har, mens 112 fortæller hvor mange mm. der er mellem to bolte overfor hinanden.