Smart Roadster 2003-2006

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
0.7 BrabusI399Benzin3M12 x 1.53x11224 - 24
0.7iI380Benzin3M12 x 1.53x11224 - 24
Motor Type: 0.7 BrabusVærdi
MotorI3
Hestekræfter99
BrændstofBenzin
Antal bolte3
Bolt størrelseM12 x 1.5
Krydsmål3x112
ET mål mellem24 - 24
Vi anbefaler Dækbutikken.dk - Klik her
Motor Type: 0.7iVærdi
MotorI3
Hestekræfter80
BrændstofBenzin
Antal bolte3
Bolt størrelseM12 x 1.5
Krydsmål3x112
ET mål mellem24 - 24
Smart Roadster 2003-2006

Det korrekte ET mål er meget vigtigt

Under nogle omstændigheder kan man opleve, at fælgen på automobilen kommer til at skrabe mod køretøjets skærm kant. Dette er ikke Det samme som, at fælgen ikke passer, det kan være et resulta af et forkert mål. ET målet viser, hvor langt væk fra køretøjets yderskærm, stålfælgen er placeret. Afhængigt af den type motor din bil har, er ET-målene også afvigende. De ligger de mellem 24 - 24. Dog er det vigtigt, at man retter sig efter ET målet, så man undgår, at hjulet kommer til at rammer yderkanten.

Sådan finder du de rigtige dæk

Der findes mange variationer på info på hjuldæk, man skal tage højde for, når overvejer nye eller brugte alufælge til sit køretøj. Med en din bil er det vigtigt du undersøger dækkenes hastighedsgodkendelse, før du investerer i dem.

Hastighedsgodkendelsen viser, hvor hurtigt automobilen må fremføres med de monteret dæk. Det er derfor vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, som er angivet på gummiet, ikke bliver mindre end den højeste hastighed automobilen må fremføres med. Dit køretøj må altså ikke kunne køre hurtigere end dækket er fremstillet til.Afhængigt af, motor typen dit køretøj har, er der afvigelser på, hvor hurtigt den kan fremføres med og altså også hvilken hastighedsgodkendelse dine dæk bør have.

Krydsmål på din Smart Roadster?

Krydsmålet angiver, målet mellem fra bolt til bolten på fælgen i dit hjul. På mange dæk er der et forskelligt antal bolte, og det er altså vigtigt, det samme antal monteringspunkter i dækket, så dækket kan påsættes korrekt. På dette køretøj hedder krydsmålet 3x112. Her angiver 3-tallet, antallet af bolte hjulet har, mens 112 fortæller antallet af mm. som er mellem to bolte placeret diagonalt.

Når man overvejer motering af nye dæk på sit køretøj, bør man være henlede opmærksomheden på, ikke blot at handle de første og bedste. Her bør man både være opmærksom på, hvad dækket kan udfordres til, størrelsen på de fælge man skal handle, samt hvor mange bolte der skal anvendes i fælgen.

For at få din bil til både at køre så sikker og optimalt som det er muligt, er det derfor vigtigt at, du researcher data på fælgene til enhver detalje, så du kan få monteret de helt rette hjul på din automobil.