Rover City Rover 2003-2005

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
1.4iI483Benzin4M12 x 1.54x10838 - 38
Motor Type: 1.4iVærdi
MotorI4
Hestekræfter83
BrændstofBenzin
Antal bolte4
Bolt størrelseM12 x 1.5
Krydsmål4x108
ET mål mellem38 - 38
Rover City Rover 2003-2005

Med henblik på at få dit køretøj til både at køre så perfekt og optimalt som det er muligt, er det derfor essentielt at, du researcher hjuldataene til punkt og prikke, så du kan få sat de rigtige hjul på din bil.

Når man bør montere brugte eller nye hjul på autobilen, skal man være opmærksom på, ikke kun at investere i de første man finder. man skal både være opmærksom på, hvad gummiet kan tåle, hvor store fælge man vil handle, endvidere hvor mange bolte der skal placeres i hjulet.

Det rigtige ET mål er meget afgørende

Under nogle omstændigheder kan man opleve, at stålfælgen på køretøjet kommer til at skrabe mod køretøjets yderskærm. Det er ikke Det samme som, at hjulet er for stort eller for bredt, det kan være et resulta af et u-korrekt ET mål. ET målet beretter om, hvor langt væk fra automobilens skærmkant, hjulet er placeret. Afhængigt af hvilken motoren dit køretøj har, er målene også afvigende. Helt overordnet er de et sted mellem 38 - 38. Dog er det vigtigt, at man retter sig efter ET målet, så man kommer udenom, at fælgen kommer til at skrabe mod yderskærmen.

Krydsmål på din Rover City Rover?

Krydsmålet fortæller, hvor langt der er mellem fra bolt til bolten på fælgen i din fælge. På de fleste hjul er der 4-5 bolte, og det er derfor vigtigt, der er lige så stort antal huller i alufælgen, så stålfælgen kan påsættes korrekt. På dette køretøj et krydsmål på 4x108. Her angiver 4-tallet, hvor mange bolte fælgen har, mens 108 beretter om antallet af mm. som er mellem to bolte placeret diagonalt.

Således opdager du de korrekte fælge

Der findes rigtig mange variationer på hjuldata, man skal tage højde for, når man skal have brugte fælge på sin bil. Med en din bil er det vigtigt du undersøger dækkenes hastighedsgodkendelse, før du investerer i dem.

Hastighedsgodkendelsen fortæller, hvor hurtigt bilen må fremføres med de monteret dæk. Det er altså vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, som er støbt på dækket, ikke bliver mindre end den højeste hastighed køretøjet kan fremføres med. Din bil må altså ikke køre med højere fart end dækket kan tåle.Afhængigt af, hvilken motor din bil har, kan der være forskel på, hvor hurtigt den må køre og dermed også hvilken hastighedsgodkendelse dine dæk burde være udstyret med.