Rolls-Royce Wraith 2013-2020

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
6.6iV12624Benzin5M14 x 1.255x12025 - 25
Motor Type: 6.6iVærdi
MotorV12
Hestekræfter624
BrændstofBenzin
Antal bolte5
Bolt størrelseM14 x 1.25
Krydsmål5x120
ET mål mellem25 - 25
Rolls-Royce Wraith 2013-2020

Når man overvejer motering af nye fælge på autobilen, er det vigtigt at være opmærksom på, ikke kun at købe de første og de bedste. Her bør man både være obs på, hvad gummiet kan holde til, hvilken størrelse fælge man vil købe, samt hvor mange bolte der skal placeres i fælgen.

Således finder du de rigtige alufælge

Hastighedsgodkendelsen fortæller, hvor hurtigt køretøjet har lov til at køre med de monteret dæk. Det er derfor vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, som er beskrevet på gummiet, ikke er lavere end den højeste hastighed automobilen kan køre. Dit køretøj må altså ikke køre hurtigere end dækket er lavet til.Afhængigt af, motor typen din bil har, kan der være afvigelser på, hvor stærkt den kan fremføres med og hermed også hvilken hastighedsgodkendelse dine dæk bør være udstyret med.

Der findes en del forskellige info på fælge, man bør tage højde for, når overvejer nye hjul på autobilen. Med en din bil er det vigtigt du undersøger dækkenes hastighedsgodkendelse, før du køber dem.

Hvilket krydsmål på din Rolls-Royce Wraith?

Krydsmålet oplyser om, hvor langt der er mellem fra bolt til bolten på fælgen i din alufælge. På de fleste hjul er der et forskelligt antal bolte, og det er altså vigtigt, der er lige så mange monteringspunkter i hjulet, så dækket kan påsættes korrekt. På Rolls-Royce Wraith et krydsmål på 5x120. Her angiver 5-tallet, antallet af bolte alufælgen har, mens 120 angiver hvor mange mm. der er mellem to bolte overfor hinanden.

For at få din bil til at køre så perfekt og optimalt som muligt, er det derfor vigtigt at, du researcher informationerne på hjulene til punkt og prikke, således at du kan få sat de rigtige alufælge på din slæde.

Det korrekte ET mål er meget vigtigt

I nogle tilfælde kan man opleve, at fælgen på automobilen kommer til at skrabe mod automobilens skærm kant. Dette er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at dækket er for stort eller for bredt, det kan være resultatet af et u-korrekt ET mål. målet beretter om, afstanden fra køretøjets skærmkant, hjulet sidder. Afhængigt af hvilken motor typen din Rolls-Royce Wraith har, er ET-numrene også afvigende. Helt overordnet er de et sted mellem 25 - 25. Dog er det vigtigt, at man Følger anvisningerne, så man undgår, at hjulet kommer til at berører yderskærmen.

Reperationer på en Rolls-Royce Wraith 2013-2020

Rolls-Royce Wraith Affjedring / støddæmpereRolls-Royce Wraith AirconditionRolls-Royce Wraith Anhængertræk
Rolls-Royce Wraith BatteriRolls-Royce Wraith BilplejeRolls-Royce Wraith Bremser
Rolls-Royce Wraith Dæk & hjulRolls-Royce Wraith DækopbevaringRolls-Royce Wraith Elektrisk arbejde
Rolls-Royce Wraith FejlsøgningRolls-Royce Wraith Firehjulsudmåling / Sporing af bilRolls-Royce Wraith Fælge
Rolls-Royce Wraith GearkasseRolls-Royce Wraith KoblingRolls-Royce Wraith Lak- og malerarbejde
Rolls-Royce Wraith MotorRolls-Royce Wraith OlieskiftRolls-Royce Wraith Pladearbejde (buler m.m.)
Rolls-Royce Wraith RustarbejdeRolls-Royce Wraith ServiceeftersynRolls-Royce Wraith Skadesarbejde
Rolls-Royce Wraith Stenslag & rudeskiftRolls-Royce Wraith StyretøjRolls-Royce Wraith Syn & klargøring
Rolls-Royce Wraith Tandrem/kædekitRolls-Royce Wraith UdstødningRolls-Royce Wraith Undervognsbehandling