Rolls-Royce Phantom 2002-2016

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
6.75iV12453Benzin5M14 x 1.55x12030 - 30
Motor Type: 6.75iVærdi
MotorV12
Hestekræfter453
BrændstofBenzin
Antal bolte5
Bolt størrelseM14 x 1.5
Krydsmål5x120
ET mål mellem30 - 30
Rolls-Royce Phantom 2002-2016

Det rigtige ET mål er meget afgørende

Under nogle omstændigheder kan man komme udfor, at dækket på køretøjet kommer til at påfører automobilens yderskærm. Det er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at fælgen ikke passer, men kan være resultatet af et u-korrekt ET mål. ET målet indikerer, afstanden fra køretøjets yderskærm, stålfælgen sidder. Afhængigt af den motoren din Rolls-Royce Phantom har, er målene også afvigende. Helt overordnet er de mellem - 0. Det er vigtigt, at man Følger anvisningerne, så man undgår, at hjulet kommer til at skrabe mod inderskærmen.

Hvilket krydsmål på dit køretøj?

Krydsmålet oplyser om, målet mellem fra bolt til bolten på fælgen i dit dæk. På mange dæk er der 4-5 bolte, og det er derfor vigtigt, der er lige så stort antal huller i stålfælgen, så stålfælgen kan monteres rigtigt. På Rolls-Royce Phantom et krydsmål på 5x112. Her angiver 5-tallet, hvor mange bolte stålfælgen har, mens 112 fortæller antallet af mm. der er mellem bolte placeret diagonalt.

Ved montering af brugte eller nye dæk på sit køretøj, er det vigtigt at være henlede opmærksomheden på, ikke kun at handle de første og bedste. Her skal man både være obs på, hvad dækket kan tåle, størrelsen på de fælge man ønsker at investere i, og så antallet af bolte der skal bruges i fælgen.

I forbindelse med at få din Rolls-Royce Phantom til at køre så sikker og optimalt som det er muligt, er det derfor vigtigt at, du undersøger hjuldataene til punkt og prikke, således at du kan få sat de rette hjul på din bil.

På den måde opdager du de korrekte fælge

Der er rigtig mange variationer på info på fælge, man bør tage højde for, hvis overvejer nye stålfælge til autobilen. Med en din Rolls-Royce Phantom er det vigtigt du undersøger dækkenes hastighedsgodkendelse, før du køber dem.

Hastighedsgodkendelsen indikerer, hvor stærkt køretøjet har lov til at køre med de monteret dæk. Det er altså vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, der er beskrevet på gummiet, ikke bliver lavere end den højeste hastighed køretøjet må køre. Dit køretøj må altså ikke kunne køre med højere fart end dækket kan tåle.Afhængigt af, hvilken motor dit køretøj har, er der afvigelser på, hvor hurtigt den kan fremføres med og hermed også hvilken hastighedsgodkendelse dine dæk skal have.

Reperationer på en Rolls-Royce Phantom 2002-2016

Rolls-Royce Phantom Affjedring / støddæmpereRolls-Royce Phantom AirconditionRolls-Royce Phantom Anhængertræk
Rolls-Royce Phantom BatteriRolls-Royce Phantom BilplejeRolls-Royce Phantom Bremser
Rolls-Royce Phantom Dæk & hjulRolls-Royce Phantom DækopbevaringRolls-Royce Phantom Elektrisk arbejde
Rolls-Royce Phantom FejlsøgningRolls-Royce Phantom Firehjulsudmåling / Sporing af bilRolls-Royce Phantom Fælge
Rolls-Royce Phantom GearkasseRolls-Royce Phantom KoblingRolls-Royce Phantom Lak- og malerarbejde
Rolls-Royce Phantom MotorRolls-Royce Phantom OlieskiftRolls-Royce Phantom Pladearbejde (buler m.m.)
Rolls-Royce Phantom RustarbejdeRolls-Royce Phantom ServiceeftersynRolls-Royce Phantom Skadesarbejde
Rolls-Royce Phantom Stenslag & rudeskiftRolls-Royce Phantom StyretøjRolls-Royce Phantom Syn & klargøring
Rolls-Royce Phantom Tandrem/kædekitRolls-Royce Phantom UdstødningRolls-Royce Phantom Undervognsbehandling