Rolls-Royce Phantom 2017-2020

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
6.8iV12563Benzin55x112 - 0
Motor Type: 6.8iVærdi
MotorV12
Hestekræfter563
BrændstofBenzin
Antal bolte5
Bolt størrelse
Krydsmål5x112
ET mål mellem - 0
Rolls-Royce Phantom 2017-2020

Det rigtige ET mål er meget afgørende

I visse tilfælde kan man opleve, at alufælgen på køretøjet vil komme til at påfører automobilens skærm kant. Det er ikke Det samme som, at dækket er for stort eller for bredt, men kan være et resulta af et u-korrekt ET mål. ET målet indikerer, afstanden fra automobilens skærmkant, hjulet er placeret. Afhængigt af hvilken motoren din Rolls-Royce Phantom har, er målene også afvigende. Helt overordnet er de et sted mellem - 0. Dog er det vigtigt, at du Følger anvisningerne, så man kommer udenom, at fælgen kommer til at berører yderskærmen.

Krydsmål på din bil?

Krydsmålet angiver, afstanden mellem fra bolt til bolten på fælgen i din alufælge. På de fleste dæk er der et forskelligt antal bolte, og det er altså vigtigt, der er lige så stort antal huller i hjulet, så stålfælgen kan monteres rigtigt. På det her køretøj hedder krydsmålet 5x112. Her angiver 5-tallet, hvor mange bolte alufælgen har, mens 112 beretter om antallet af mm. som er mellem bolte placeret diagonalt.

Således finder du de rette dæk

Hastighedsgodkendelsen fortæller, hvor stærkt køretøjet har lov til at fremføres med de monteret dæk. Det er altså vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, der er angivet på gummiet, ikke er lavere end den højeste hastighed automobilen kan fremføres med. Din bil bør altså ikke køre med højere hastighed end dækket er fremstillet til.Afhængigt af, hvilken motor dit køretøj har, er der afvigelser på, hvor hurtigt den må køre og altså også den hastighedsgodkendelse dine dæk skal være udstyret med.

Der findes en del variationer på hjuldata, man skal tage højde for, når man skal have nye eller brugte alufælge til sin slæde. Med en din Rolls-Royce Phantom er det vigtigt du tjekker dækkenes hastighedsgodkendelse, før du handler dem.

I forbindelse med at få din bil til at være så perfekt og optimalt som muligt, er det derfor essentielt at, du studere hjuldataene til enhver detalje, så du kan få monteret de helt rigtige hjul på dit køretøj.

Når man overvejer motering af brugte eller nye dæk på sit køretøj, skal man være henlede opmærksomheden på, ikke kun at investere i de første og de bedste. Her bør man både være obs på, hvad dækket kan udfordres til, hvilken størrelse fælge man skal købe, endvidere antallet af bolte der skal anvendes i fælgen.

Reperationer på en Rolls-Royce Phantom 2017-2020

Rolls-Royce Phantom Affjedring / støddæmpereRolls-Royce Phantom AirconditionRolls-Royce Phantom Anhængertræk
Rolls-Royce Phantom BatteriRolls-Royce Phantom BilplejeRolls-Royce Phantom Bremser
Rolls-Royce Phantom Dæk & hjulRolls-Royce Phantom DækopbevaringRolls-Royce Phantom Elektrisk arbejde
Rolls-Royce Phantom FejlsøgningRolls-Royce Phantom Firehjulsudmåling / Sporing af bilRolls-Royce Phantom Fælge
Rolls-Royce Phantom GearkasseRolls-Royce Phantom KoblingRolls-Royce Phantom Lak- og malerarbejde
Rolls-Royce Phantom MotorRolls-Royce Phantom OlieskiftRolls-Royce Phantom Pladearbejde (buler m.m.)
Rolls-Royce Phantom RustarbejdeRolls-Royce Phantom ServiceeftersynRolls-Royce Phantom Skadesarbejde
Rolls-Royce Phantom Stenslag & rudeskiftRolls-Royce Phantom StyretøjRolls-Royce Phantom Syn & klargøring
Rolls-Royce Phantom Tandrem/kædekitRolls-Royce Phantom UdstødningRolls-Royce Phantom Undervognsbehandling