Rolls-Royce Dawn 2015-2020

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
6.6iV12563Benzin5M14 x 1.255x12025 - 25
Motor Type: 6.6iVærdi
MotorV12
Hestekræfter563
BrændstofBenzin
Antal bolte5
Bolt størrelseM14 x 1.25
Krydsmål5x120
ET mål mellem25 - 25
Rolls-Royce Dawn 2015-2020

Når man skal montere brugte eller nye dæk på sin bil, bør man være opmærksom på, ikke kun at købe de første og de bedste. Her bør man både henlede opmærksomheden på, hvad dækket kan holde til, størrelsen på de fælge man bør købe, samt hvor mange bolte der skal anvendes i hjulet.

Således opdager du de korrekte stålfælge

Der er mange variationer på info på alufælge, man alle skal tage højde for, hvis overvejer nye eller brugte stålfælge på sin slæde. Med en din bil er det vigtigt du undersøger dækkenes hastighedsgodkendelse, før du bestiller dem.

Hastighedsgodkendelsen fortæller, hvor hurtigt automobilen har lov til at fremføres med de påsatte fælge. Det er dermed vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, som er angivet på gummiet, ikke bliver lavere end den højeste hastighed automobilen må køre. Dit køretøj må altså ikke køre hurtigere end dækket er lavet til.Afhængigt af, motor størrelsen din Rolls-Royce Dawn har, er der forskel på, hvor hurtigt den kan fremføres med og altså også hvilken hastighedsgodkendelse dine dæk burde have.

Det korrekte ET mål er afgørende

I visse tilfælde kan man komme udfor, at alufælgen på bilen kommer til at skrabe mod automobilens yderskærm. Dette er ikke Det samme som, at hjulet er for stort eller for bredt, men kan være et resulta af et afvigende mål. ET målet indikerer, afstanden fra bilens yderskærm, hjulet er placeret. Afhængigt af den type motor din bil har, er ET-målene også forskellige. De er de et sted mellem 25 - 25. Dog er det vigtigt, at man retter sig efter ET målet, så man undgår, at dækket kommer til at rammer skærmen.

Med henblik på at få din bil til at være så sikker og optimalt som muligt, er det derfor essentielt at, du undersøger hjuldataene til enhver detalje, således at du kan få sat de korrekte dæk på din bil.

Hvilket krydsmål på dit køretøj?

Krydsmålet oplyser om, afstanden mellem fra bolt til bolten på fælgen i din stålfælge. På mange dæk er der et forskelligt antal bolte, og det er altså vigtigt, det samme antal huller i hjulet, så fælgen kan monteres korrekt. På den her bil er krydsmålet 5x120. Her angiver 5-tallet, hvor mange bolte alufælgen har, imens 120 fortæller antallet af mm. der er mellem bolte placeret diagonalt.

Reperationer på en Rolls-Royce Dawn 2015-2020

Rolls-Royce Dawn Affjedring / støddæmpereRolls-Royce Dawn AirconditionRolls-Royce Dawn Anhængertræk
Rolls-Royce Dawn BatteriRolls-Royce Dawn BilplejeRolls-Royce Dawn Bremser
Rolls-Royce Dawn Dæk & hjulRolls-Royce Dawn DækopbevaringRolls-Royce Dawn Elektrisk arbejde
Rolls-Royce Dawn FejlsøgningRolls-Royce Dawn Firehjulsudmåling / Sporing af bilRolls-Royce Dawn Fælge
Rolls-Royce Dawn GearkasseRolls-Royce Dawn KoblingRolls-Royce Dawn Lak- og malerarbejde
Rolls-Royce Dawn MotorRolls-Royce Dawn OlieskiftRolls-Royce Dawn Pladearbejde (buler m.m.)
Rolls-Royce Dawn RustarbejdeRolls-Royce Dawn ServiceeftersynRolls-Royce Dawn Skadesarbejde
Rolls-Royce Dawn Stenslag & rudeskiftRolls-Royce Dawn StyretøjRolls-Royce Dawn Syn & klargøring
Rolls-Royce Dawn Tandrem/kædekitRolls-Royce Dawn UdstødningRolls-Royce Dawn Undervognsbehandling