Renault Safrane 2008-2010

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
Renault Safrane 2008-2010

Ved montering af brugte eller nye hjul på sit køretøj, er det vigtigt at være henlede opmærksomheden på, ikke kun at handle de første og de bedste. Her bør man både henlede opmærksomheden på, hvad dækket kan udfordres til, hvor store fælge man skal investere i, endvidere hvor mange bolte der skal anvendes i hjulet.

Det korrekte ET mål er meget vigtigt

Under nogle omstændigheder kan man opleve, at stålfælgen på automobilen kommer til at ramme automobilens yderskærm. Dette er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at alufælgen ikke passer, det kan være et resulta af et afvigende ET mål. ET målet indikerer, afstanden fra køretøjets skærmkant, stålfælgen sidder. Afhængigt af hvilken motor typen dit køretøj har, er målene også forskellige. De er de et sted mellem 48 - 50. Dog er det vigtigt, at du retter sig efter ET målet, så man kommer udenom, at alufælgen kommer til at skrabe mod inderskærmen.

For at få din Renault Safrane til at være så sikker og optimalt som muligt, er det derfor essentielt at, du researcher hjuldataene til enhver detalje, så du kan få sat de helt korrekte fælge på din bil.

Således opdager du de rette fælge

Der findes mange variationer på informationer på fælge, man bør tage højde for, hvis overvejer nye eller brugte alufælge til sin bil. Med en din bil er det vigtigt du tjekker dækkenes hastighedsgodkendelse, før du lægger en ordre på dem.

Hastighedsgodkendelsen viser, hvor hurtigt bilen må fremføres med de monteret fælge. Det er altså vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, der er beskrevet på gummiet, ikke er mindre end den højeste hastighed køretøjet må køre. Din Renault Safrane må altså ikke kunne køre med højere hastighed end dækket er fremstillet til.Afhængigt af, motor størrelsen dit køretøj har, kan der være forskel på, hvor hurtigt den kan køre og altså også den hastighedsgodkendelse dine dæk burde være udstyret med.

Krydsmål på din bil?

Krydsmålet oplyser om, hvor langt der er mellem fra bolt til bolten på fælgen i dit hjul. På mange dæk er der 4-5 bolte, og det er derfor vigtigt, det samme antal monteringspunkter i alufælgen, så alufælgen kan påsættes korrekt. På den her bil hedder krydsmålet 4x100. Her angiver 4-tallet, antallet af bolte fælgen har, mens 100 fortæller antallet af mm. der er mellem bolte overfor hinanden.

Reperationer på en Renault Safrane 2008-2010

Renault Safrane Affjedring / støddæmpereRenault Safrane AirconditionRenault Safrane Anhængertræk
Renault Safrane BatteriRenault Safrane BilplejeRenault Safrane Bremser
Renault Safrane Dæk & hjulRenault Safrane DækopbevaringRenault Safrane Elektrisk arbejde
Renault Safrane FejlsøgningRenault Safrane Firehjulsudmåling / Sporing af bilRenault Safrane Fælge
Renault Safrane GearkasseRenault Safrane KoblingRenault Safrane Lak- og malerarbejde
Renault Safrane MotorRenault Safrane OlieskiftRenault Safrane Pladearbejde (buler m.m.)
Renault Safrane RustarbejdeRenault Safrane ServiceeftersynRenault Safrane Skadesarbejde
Renault Safrane Stenslag & rudeskiftRenault Safrane StyretøjRenault Safrane Syn & klargøring
Renault Safrane Tandrem/kædekitRenault Safrane UdstødningRenault Safrane Undervognsbehandling