Opel Movano 1999-2010

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
2.5CDTiI4143Diesel5M14 x 1.55x13066 - 117
Motor Type: 2.5CDTiVærdi
MotorI4
Hestekræfter143
BrændstofDiesel
Antal bolte5
Bolt størrelseM14 x 1.5
Krydsmål5x130
ET mål mellem66 - 117
Opel Movano 1999-2010

Hvilket krydsmål på din bil?

Krydsmålet oplyser om, afstanden mellem fra bolt til bolten på fælgen i dit dæk. På mange dæk er der et forskelligt antal bolte, og det er altså vigtigt, der er lige så mange huller i hjulet, så alufælgen kan påsættes korrekt. På Opel Movano er krydsmålet 5x130. Her angiver 5-tallet, hvor mange bolte hjulet har, mens 130 angiver hvor mange mm. som er mellem bolte overfor hinanden.

Det korrekte ET mål er vigtigt

Under nogle omstændigheder kan man komme udfor, at dækket på bilen kommer til at påfører bilens yderskærm. Det er ikke Det samme som, at fælgen ikke passer, men kan være et resulta af et afvigende mål. ET målet beretter om, hvor langt væk fra automobilens yderskærm, hjulet sidder. Afhængigt af den motor typen dit køretøj har, er ET-numrene også afvigende. De ligger de mellem 66 - 117. Det er vigtigt, at man Følger anvisningerne, så man undgår, at fælgen kommer til at skrabe mod skærmen.

Således opdager du de rigtige hjul

Hastighedsgodkendelsen viser, hvor stærkt bilen har lov til at køre med de monteret fælge. Det er altså vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, der er beskrevet på dækket, ikke er lavere end den maksimale hastighed automobilen kan køre. Din Opel Movano må altså ikke køre med højere hastighed end dækket er fremstillet til.Afhængigt af, hvilken motor din bil har, kan der være afvigelser på, hvor hurtigt den må køre og dermed også hvilken hastighedsgodkendelse dine dæk bør være udstyret med.

Der er rigtig mange forskellige informationer på alufælge, man bør tag med i beregninger, hvis overvejer nye alufælge på sin slæde. Med en din bil er det vigtigt du undersøger dækkenes hastighedsgodkendelse, før du bestiller dem.

Når man bør montere brugte eller nye dæk på sin bil, er det vigtigt at være opmærksom på, ikke blot at investere i de første og bedste. Her skal man både være obs på, hvad dækket kan holde til, størrelsen på de fælge man bør købe, og så hvor mange bolte der skal placeres i fælgen.

I forbindelse med at få din Opel Movano til at køre så sikker og optimalt som muligt, er det derfor essentielt at, du researcher informationerne på hjulene til punkt og prikke, således at du kan få sat de helt rigtige alufælge på dit køretøj.

Reperationer på en Opel Movano 1999-2010

Opel Movano Affjedring / støddæmpereOpel Movano AirconditionOpel Movano Anhængertræk
Opel Movano BatteriOpel Movano BilplejeOpel Movano Bremser
Opel Movano Dæk & hjulOpel Movano DækopbevaringOpel Movano Elektrisk arbejde
Opel Movano FejlsøgningOpel Movano Firehjulsudmåling / Sporing af bilOpel Movano Fælge
Opel Movano GearkasseOpel Movano KoblingOpel Movano Lak- og malerarbejde
Opel Movano MotorOpel Movano OlieskiftOpel Movano Pladearbejde (buler m.m.)
Opel Movano RustarbejdeOpel Movano ServiceeftersynOpel Movano Skadesarbejde
Opel Movano Stenslag & rudeskiftOpel Movano StyretøjOpel Movano Syn & klargøring
Opel Movano Tandrem/kædekitOpel Movano UdstødningOpel Movano Undervognsbehandling