Opel Ampera-e 2017-2020

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
EV201Diesel5M12 x 1.55x105 - 44
Motor Type: EVVærdi
Motor
Hestekræfter201
BrændstofDiesel
Antal bolte5
Bolt størrelseM12 x 1.5
Krydsmål5x105
ET mål mellem - 44
Opel Ampera-e 2017-2020

Sådan finder du de korrekte fælge

Hastighedsgodkendelsen indikerer, hvor hurtigt bilen har lov til at køre med de monteret hjul. Det er altså vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, som er angivet på gummiet, ikke bliver mindre end den maksimale hastighed bilen må fremføres med. Din bil bør altså ikke kunne køre hurtigere end dækket er lavet til.Afhængigt af, motor størrelsen din Opel Ampera-e har, er der afvigelser på, hvor hurtigt den kan køre og hermed også hvilken hastighedsgodkendelse dine dæk skal være udstyret med.

Der er rigtig mange variationer på hjuldata, man bør tage højde for, hvis overvejer nye dæk til sit køretøj. Med en din bil er det vigtigt du tjekker dækkenes hastighedsgodkendelse, før du bestiller dem.

Når man bør montere brugte eller nye dæk på sin slæde, bør man være obs på, ikke blot at handle de første man finder. man skal både være obs på, hvad gummiet kan tåle, størrelsen på de fælge man vil handle, endvidere hvor mange bolte der skal anvendes i hjulet.

Det rigtige ET mål er meget afgørende

Under nogle omstændigheder kan man opleve, at stålfælgen på bilen vil komme til at påfører bilens skærm kant. Dette er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at hjulet ikke passer, det kan være et resulta af et u-korrekt ET mål. målet viser, hvor langt væk fra køretøjets skærmkant, stålfælgen er placeret. Afhængigt af hvilken motoren din Opel Ampera-e har, er ET-numrene også afvigende. De er de mellem - 44. Det er vigtigt, at du Følger anvisningerne, så man kommer udenom, at stålfælgen kommer til at rammer skærmkanten.

Krydsmål på din bil?

Krydsmålet oplyser om, hvor langt der er mellem fra bolt til bolten på fælgen i dit dæk. På de fleste hjul er der et forskelligt antal bolte, og det er derfor vigtigt, der er lige så stort antal huller i stålfælgen, så alufælgen kan påsættes rigtigt. På Opel Ampera-e et krydsmål på 5x105. Her angiver 5-tallet, antallet af bolte stålfælgen har, imens 105 fortæller antallet af mm. som er mellem bolte overfor hinanden.

I forbindelse med at få din bil til at køre så perfekt og optimalt som muligt, er det derfor essentielt at, du studere informationerne på hjulene til punkt og prikke, således at du kan få sat de helt rigtige stålfælge på din automobil.

Reperationer på en Opel Ampera-e 2017-2020

Opel Ampera-e Affjedring / støddæmpereOpel Ampera-e AirconditionOpel Ampera-e Anhængertræk
Opel Ampera-e BatteriOpel Ampera-e BilplejeOpel Ampera-e Bremser
Opel Ampera-e Dæk & hjulOpel Ampera-e DækopbevaringOpel Ampera-e Elektrisk arbejde
Opel Ampera-e FejlsøgningOpel Ampera-e Firehjulsudmåling / Sporing af bilOpel Ampera-e Fælge
Opel Ampera-e GearkasseOpel Ampera-e KoblingOpel Ampera-e Lak- og malerarbejde
Opel Ampera-e MotorOpel Ampera-e OlieskiftOpel Ampera-e Pladearbejde (buler m.m.)
Opel Ampera-e RustarbejdeOpel Ampera-e ServiceeftersynOpel Ampera-e Skadesarbejde
Opel Ampera-e Stenslag & rudeskiftOpel Ampera-e StyretøjOpel Ampera-e Syn & klargøring
Opel Ampera-e Tandrem/kædekitOpel Ampera-e UdstødningOpel Ampera-e Undervognsbehandling