Nissan Sunny Box 1990-2000

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
1.7DI454Diesel4M12 x 1.254x10040 - 40
Motor Type: 1.7DVærdi
MotorI4
Hestekræfter54
BrændstofDiesel
Antal bolte4
Bolt størrelseM12 x 1.25
Krydsmål4x100
ET mål mellem40 - 40
Nissan Sunny Box 1990-2000

Krydsmål på dit køretøj?

Krydsmålet fortæller, hvor langt der er mellem fra bolt til bolten på fælgen i din fælge. På mange hjul er der et forskelligt antal bolte, og det er altså vigtigt, der er lige så stort antal monteringspunkter i fælgen, så fælgen kan monteres korrekt. På Nissan Sunny Box er krydsmålet 4x100. Her angiver 4-tallet, antallet af bolte dækket har, mens 100 fortæller antallet af mm. som er mellem bolte overfor hinanden.

Når man skal montere nye hjul på sit køretøj, skal man være henlede opmærksomheden på, ikke blot at købe de første og bedste. Her bør man både være obs på, hvad gummiet kan holde til, størrelsen på de fælge man bør handle, endvidere hvor mange bolte der skal anvendes i hjulet.

Det korrekte ET mål er meget afgørende

I nogle tilfælde kan man opleve, at fælgen på bilen kommer til at påfører køretøjets skærm kant. Det er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at dækket ikke passer, det kan være et resulta af et u-korrekt ET mål. ET målet indikerer, hvor langt væk fra køretøjets skærmkant, stålfælgen er placeret. Afhængigt af hvilken motor typen dit køretøj har, er målene også afvigende. Helt overordnet er de mellem 40 - 40. Dog er det vigtigt, at du Følger anvisningerne, så man kommer udenom, at alufælgen kommer til at berører inderskærmen.

Således finder du de rigtige alufælge

Der findes rigtig mange forskellige hjuldata, man skal tage højde for, hvis overvejer nye eller brugte stålfælge på sin bil. Med en din Nissan Sunny Box er det vigtigt at du undersøger dækkenes hastighedsgodkendelse, før du bestiller dem.

Hastighedsgodkendelsen indikerer, hvor hurtigt køretøjet må fremføres med de påsatte fælge. Det er dermed vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, der er angivet på dækket, ikke er mindre end den maksimale hastighed bilen må køre. Din Nissan Sunny Box bør altså ikke kunne køre hurtigere end dækket kan tåle.Afhængigt af, hvilken motor din Nissan Sunny Box har, kan der være afvigelser på, hvor stærkt den må køre og hermed også den hastighedsgodkendelse dine dæk skal være udstyret med.

I forbindelse med at få dit køretøj til at køre så sikker og optimalt som muligt, er det derfor essentielt at, du studere data på hjulene til enhver detalje, så du kan få sat de korrekte stålfælge på din bil.

Reperationer på en Nissan Sunny Box 1990-2000

Nissan Sunny Box Affjedring / støddæmpereNissan Sunny Box AirconditionNissan Sunny Box Anhængertræk
Nissan Sunny Box BatteriNissan Sunny Box BilplejeNissan Sunny Box Bremser
Nissan Sunny Box Dæk & hjulNissan Sunny Box DækopbevaringNissan Sunny Box Elektrisk arbejde
Nissan Sunny Box FejlsøgningNissan Sunny Box Firehjulsudmåling / Sporing af bilNissan Sunny Box Fælge
Nissan Sunny Box GearkasseNissan Sunny Box KoblingNissan Sunny Box Lak- og malerarbejde
Nissan Sunny Box MotorNissan Sunny Box OlieskiftNissan Sunny Box Pladearbejde (buler m.m.)
Nissan Sunny Box RustarbejdeNissan Sunny Box ServiceeftersynNissan Sunny Box Skadesarbejde
Nissan Sunny Box Stenslag & rudeskiftNissan Sunny Box StyretøjNissan Sunny Box Syn & klargøring
Nissan Sunny Box Tandrem/kædekitNissan Sunny Box UdstødningNissan Sunny Box Undervognsbehandling