Nissan Patrol 1997-2004

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
2.8 TDI6127Diesel6M12 x 1.256x139.710 - 35
Motor Type: 2.8 TDVærdi
MotorI6
Hestekræfter127
BrændstofDiesel
Antal bolte6
Bolt størrelseM12 x 1.25
Krydsmål6x139.7
ET mål mellem10 - 35
Nissan Patrol 1997-2004

Det korrekte ET mål er meget afgørende

Under nogle omstændigheder kan man komme udfor, at dækket på automobilen kommer til at ramme automobilens skærm kant. Dette er ikke Det samme som, at fælgen ikke passer, men kan være et resulta af et u-korrekt mål. ET målet viser, hvor langt væk fra bilens yderskærm, fælgen sidder. Afhængigt af hvilken motoren din bil har, er ET-numrene også afvigende. Helt overordnet er de mellem 35 - 35. Dog er det vigtigt, at du Følger anvisningerne, så man kommer udenom, at dækket kommer til at skrabe mod skærmkanten.

Således opdager du de rette stålfælge

Hastighedsgodkendelsen indikerer, hvor stærkt automobilen har lov til at køre med de påsatte hjul. Det er derfor vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, der er beskrevet på gummiet, ikke er lavere end den maksimale hastighed køretøjet må køre. Din bil må altså ikke køre hurtigere end dækket er fremstillet til.Afhængigt af, motor størrelsen dit køretøj har, er der afvigelser på, hvor hurtigt den kan fremføres med og dermed også den hastighedsgodkendelse dine dæk burde være udstyret med.

Der er mange forskellige informationer på hjuldæk, man alle bør tag med i beregninger, hvis man skal have nye dæk til sin bil. Med en din Nissan Patrol er det vigtigt du tjekker dækkenes hastighedsgodkendelse, før du investerer i dem.

Ved montering af nye hjul på sin bil, bør man være henlede opmærksomheden på, ikke blot at investere i de første og bedste. Her skal man både være obs på, hvad dækket kan holde til, hvor store fælge man ønsker at købe, endvidere antallet af bolte der skal være i hjulet.

I forbindelse med at få dit køretøj til at være så sikker og optimalt som det er muligt, er det derfor vigtigt at, du studere informationerne på fælgene til punkt og prikke, så du kan få sat de helt rette alufælge på dit køretøj.

Krydsmål på dit køretøj?

Krydsmålet angiver, målet mellem fra bolt til bolten på fælgen i din fælge. På mange fælge er der 4-5 bolte, og det er altså vigtigt, der er lige så mange huller i stålfælgen, så stålfælgen kan påsættes rigtigt. På det her køretøj hedder krydsmålet 6x139.7. Her angiver 6-tallet, antallet af bolte stålfælgen har, mens 139.7 angiver hvor mange mm. der er mellem to bolte overfor hinanden.

Reperationer på en Nissan Patrol 1997-2004

Nissan Patrol Affjedring / støddæmpereNissan Patrol AirconditionNissan Patrol Anhængertræk
Nissan Patrol BatteriNissan Patrol BilplejeNissan Patrol Bremser
Nissan Patrol Dæk & hjulNissan Patrol DækopbevaringNissan Patrol Elektrisk arbejde
Nissan Patrol FejlsøgningNissan Patrol Firehjulsudmåling / Sporing af bilNissan Patrol Fælge
Nissan Patrol GearkasseNissan Patrol KoblingNissan Patrol Lak- og malerarbejde
Nissan Patrol MotorNissan Patrol OlieskiftNissan Patrol Pladearbejde (buler m.m.)
Nissan Patrol RustarbejdeNissan Patrol ServiceeftersynNissan Patrol Skadesarbejde
Nissan Patrol Stenslag & rudeskiftNissan Patrol StyretøjNissan Patrol Syn & klargøring
Nissan Patrol Tandrem/kædekitNissan Patrol UdstødningNissan Patrol Undervognsbehandling