Nissan Micra 1982-1989

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
1.0I454Benzin4M12 x 1.254x10045 - 45
Motor Type: 1.0Værdi
MotorI4
Hestekræfter54
BrændstofBenzin
Antal bolte4
Bolt størrelseM12 x 1.25
Krydsmål4x100
ET mål mellem45 - 45
Nissan Micra 1982-1989

Således finder du de korrekte hjul

Der findes en del forskellige info på hjuldæk, man bør tag med i beregninger, hvis man skal have nye stålfælge på autobilen. Med en din bil er det vigtigt at du tjekker dækkenes hastighedsgodkendelse, før du investerer i dem.

Hastighedsgodkendelsen fortæller, hvor stærkt køretøjet har lov til at køre med de monteret fælge. Det er altså vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, som er beskrevet på dækket, ikke bliver lavere end den maksimale hastighed automobilen kan fremføres med. Dit køretøj bør altså ikke kunne køre hurtigere end dækket er fremstillet til.Afhængigt af, motor størrelsen dit køretøj har, kan der være forskel på, hvor hurtigt den må fremføres med og hermed også hvilken hastighedsgodkendelse dine dæk bør være udstyret med.

Ved montering af nye fælge på sit køretøj, er det vigtigt at være henlede opmærksomheden på, ikke blot at investere i de første og de bedste. man skal både være opmærksom på, hvad gummiet kan udfordres til, hvor store fælge man bør handle, endvidere antallet af bolte der skal være i hjulet.

Det korrekte ET mål er afgørende

I visse tilfælde kan man komme udfor, at fælgen på bilen kommer til at påfører køretøjets skærm kant. Dette er ikke Det samme som, at dækket er for stort eller for bredt, det kan være et resulta af et forkert mål. ET målet viser, afstanden fra bilens skærmkant, dækket er placeret. Afhængigt af den motoren din bil har, er ET-målene også afvigende. Helt overordnet ligger de et sted mellem 45 - 55. Det er vigtigt, at du retter sig efter ET målet, så man undgår, at fælgen kommer til at skrabe mod yderskærmen.

Med henblik på at få din Nissan Micra til både at køre så sikker og optimalt som muligt, er det derfor vigtigt at, du studere informationerne på fælgene til enhver detalje, således at du kan få sat de helt rigtige fælge på dit køretøj.

Hvilket krydsmål på dit køretøj?

Krydsmålet fortæller, hvor langt der er mellem fra bolt til bolten på fælgen i din alufælge. På mange fælge er der 4-5 bolte, og det er altså vigtigt, der er lige så mange monteringspunkter i fælgen, så dækket kan påsættes korrekt. På det her køretøj hedder krydsmålet 4x100. Her angiver 4-tallet, hvor mange bolte dækket har, imens 100 angiver antallet af mm. som er mellem bolte overfor hinanden.

Reperationer på en Nissan Micra 1982-1989

Nissan Micra Affjedring / støddæmpereNissan Micra AirconditionNissan Micra Anhængertræk
Nissan Micra BatteriNissan Micra BilplejeNissan Micra Bremser
Nissan Micra Dæk & hjulNissan Micra DækopbevaringNissan Micra Elektrisk arbejde
Nissan Micra FejlsøgningNissan Micra Firehjulsudmåling / Sporing af bilNissan Micra Fælge
Nissan Micra GearkasseNissan Micra KoblingNissan Micra Lak- og malerarbejde
Nissan Micra MotorNissan Micra OlieskiftNissan Micra Pladearbejde (buler m.m.)
Nissan Micra RustarbejdeNissan Micra ServiceeftersynNissan Micra Skadesarbejde
Nissan Micra Stenslag & rudeskiftNissan Micra StyretøjNissan Micra Syn & klargøring
Nissan Micra Tandrem/kædekitNissan Micra UdstødningNissan Micra Undervognsbehandling